Barça B – Espanyol B (prèvia): Primer derbi de filials al Johan Cruyff!

Barça B – Espanyol B (prèvia): Primer derbi de filials al Johan Cruyff!

18.00 hores / Barça TV: El filial blaugrana, cinquè classificat i invicte a casa, rep aquesta tarda un rival molt perillós que és tercer després de sumar set victòries consecutives

Duel apassionant el que es viurà aquesta tarda en el primer derbi de filials que es disputa a l’Estadi Johan Cruyff. El Barça B, cinquè classificat i invicte a casa, rep un Espanyol B que és l’equip més en forma de la categoria després de sumar set victòries consecutives que l’han portat fins a la tercera posició. El filial blaugrana, que recupera al capità Ferran Sarsanedas després de la lesió que es va fer en el partit amistós disputat per al primer equip a Cartagena, vol fer valer la seva solvència i seguretat a casa, on ha guanyat cinc partits i n'ha empatat quatre, per intentar tancar la primera volta a la zona de play-off. El partit es disputa a les 18 hores i es podrà seguir per Barça TV i per Esport3.  

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà comptar per a aquest matx ni amb els lesionats Jorge Cuenca i Morer, ni tampoc amb Iñaki Peña, Ansu Fati i Carles Pérez, amb el primer equip. L’entrenador blaugrana ha convocat 18 jugadors per al partit d’aquesta tarda: Sergi Puig, Carevic, O. Mingueza, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki, Sarsanedas, R. Araujo, Jandro, Akieme, Reis, Chumi i els juvenils Mika i Nils. L’Espanyol B va guanyar per 0-1 la temporada passada (2018/19) al Miniestadi en el darrer precedent entre els dos equips.

“L’Espanyol B és un filial que està en una ratxa molt bona de victòries i bon joc. És un equip amb experiència, amb quatre o cinc jugadors de més edat que li donen seguretat a la categoria. Esperem estar a l’alçada de ser protagonistes i jugar bé per guanyar el partit confiant que juguem a casa i el Johan Cruyff ha de ser un fortí”, ha explicat el tècnic Francesc Xavier Garcia Pimienta, conscient de la importància dels tres punts que es juga el Barça B aquesta tarda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut