Girona CH  - Barça: Visita a Barçaland abans de començar el 2020 a Girona!

Girona CH - Barça: Visita a Barçaland abans de començar el 2020 a Girona!

(20.30 hores) El primer partit de l’any es disputa aquest dissabte a la capital gironina

Fa pocs dies que ha començat el 2020 i els Reis Mags encara han de dur els regals als nens i nenes, però l’OK Lliga torna a escena per disputar la 15a jornada. El Barça afronta aquest dissabte (20.30 hores, OK Liga TV) el primer partit del 2020, visitant el Garatge Plana Girona CH.

Després de no disputar-se el duel contra el Liceo, previst per al 22 de desembre, l’equip torna a la competició per seguir defensant el liderat de l’OK Lliga. Ho farà contra un Girona que té jugadors “amb molta qualitat, que saben a què juguen i que tenen la pista més gran de l’OK Lliga”.

El duel d’aquest dissabte serà la primera oportunitat per posar en pràctica un dels desitjos d’Edu Castro per a aquest 2020: “tenir un nivell de joc semblant al de l’any passat i que això vingui acompanyat de moltes victòries”. L’objectiu també és allargar la positiva ratxa de dotze victòries per acabar la segona volta líders i tenir el factor pista a favor en el play-off.

D’altra banda, l’equip de Ramon Benito i Marc Comalat comença el 2020 en vuitena posició i havent-se guanyat el dret d’estar a la Copa del Rei després de fer-se fort al pavelló de Palau, on només ha perdut contra l’Igualada (3-7).

Activitat a Barçaland

Els jugadors del Barça d’hoquei patins han fet aquest divendres l’últim entrenament previ al partit. Abans i després de la sessió preparatòria, els jugadors han visitat els nens i nenes de Barçaland, el parc infantil ubicat al Camp Nou. Els blaugranes han mostrat les seves habilitats i han interactuat amb els petits nous jugadors d’hoquei per acabar signant autògrafs.

"S'ho passen bé els nens i també nosaltres", afirma Ignacio Alabart, que també vol tornar de Girona “amb els tres punts” i desitja que el 2020 permeti tenir “molta salut, molt hoquei, tots els títols possibles i que l’afició gaudeixi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut