El Coliseum, una pista sempre complicada

El Coliseum, una pista sempre complicada

Els de Pesic busquen el tretzè triomf del curs a la Lliga contra un Burgos molt perillós (dissabte, 20.30 h)

El Barça visita aquest dissabte 4, a les 20.30 h i en directe per #Vamos de Movistar+, el San Pablo Burgos en la que serà la 16a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que van caure a la pista del Baskonia en partit d’Eurolliga, volen sumar el primer triomf de l’any 2020 contra un equip molt perillós a la seva pista.

El rival

Entrenats per Joan Peñarroya, el Burgos té un balanç de 8-7 i compta amb un grup molt sòlid que té armes exteriors i interiors. El seu home més destacat és l’aler pivot Earl Clark, que anota 11,9 punts i captura 6,9 rebots per partit. Augusto Lima (11,3 de valoració), Ferran Bassas (8,9 punts i 4,1 assistències), Vitor Benite (13,6 punts i 42% d’encert en triples), McFadden (12,9 punts, 43% en triples), Fitipaldo (8 punts), Tokoto o Stevic són altres jugadors que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Ocupa el colideratge de la Lliga Endesa amb un balanç de 12-3 i espera seguir comandant la classificació. El Barça ha aconseguit la victòria en els dos partits disputats al Coliseum de Burgos, però en tots dos ha hagut de patir molt per vèncer: 101-103 fa dues temporades i 80-85 el curs passat. Per tant, caldrà estar ben atents els 40 minuts per sumar el tretzè triomf a la Lliga regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut