La Champions al Palau Blaugrana, per només 15 euros amb el ‘Pack Europa’

La Champions al Palau Blaugrana, per només 15 euros amb el ‘Pack Europa’

La Lliga Europea d’hoquei patins tornarà al Palau per rebre el Benfica, el Sarzana i el Germania Herringen

La Lliga Europea tornarà ben aviat al Palau Blaugrana. I ho farà amb tres partits consecutius rebent el Benfica (18/01), el Sarzana (16/02) i el Germania Herringen (14/03). Els aficionats podran gaudir d’aquests tres duels per només 15 euros gràcies al ‘Pack Europa’, que ja es pot adquirir a les taquilles del FC Barcelona.

Qui només vulgui comprar entrades per a un d’aquests partits, també ho pot fer a través del lloc web del Barça i a les taquilles per 9 euros.

Primera volta amb ple de victòries

El Barça disputarà tota la segona volta de la fase de grups, perquè es va haver de canviar l’ordre de la primera jornada contra el Sarzana italià, en la qual els blaugranes van jugar a domicili i van obtenir una gran victòria (0-10). Aquella victòria va ser la primera de les tres actuals, ja que l’equip barcelonista també va imposar-se a Alemanya (2-7) i a Portugal (2-4).

La segona volta, a casa

L’equip té ara l’oportunitat de completar davant la seva afició una fase de grups, en què l’objectiu és ser primers de grup, per tenir la tornada dels quarts de final a casa i creuar-se amb el segon classificat del Grup B.

En un duel clau per al liderat, el Benfica visitarà el Palau el dissabte 18 de gener (17.00 hores, Esport3). Aquesta serà una gran cita contra un equip en què militen els exblaugranes Lucas Ordoñez, Edu Lamas i Jordi Adroher.

La visita del Sarzana italià serà el diumenge 16 de febrer i, finalment, el Germania Herringen vindrà a Barcelona el 14 de març.

Pack Europa hoquei patins
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut