Més de dues mil persones vibren amb la jornada de portes obertes

Més de dues mil persones vibren amb la jornada de portes obertes

Els jugadors han exhibit simpatia i proximitat en una jornada ja tradicional en aquestes dates nadalenques

Un any més l’entrenament de portes obertes del Barça de futbol sala ha estat un èxit total amb 2.362 espectadors, la majoria famílies amb nens i clubs esportius. Els jugadors han tornat a exhibir una gran proximitat amb el públic i una simpatia desbordant amb un xou complet: exhibicions de freestyle, jocs, balls, partidets amb els nens i nenes, i, per acabar, firma d’autògrafs i fotografies i selfies a la carta.

El públic, entregat

La presentació ha estat espectacular. Els jugadors han saltat un per un a la pista, i ho han fet des de diferents punts de la graderia i repartint regals per a tothom. Roger Serrano i Arthur han assumit el rol de capitans per un dia, i han arrossegat els seus companys d’equip a una competició “amistosa” per comptar amb el suport del públic. Tots els jugadors, sense excepció, s’han entregat en una jornada diferent, dedicada als més petits de la família. Entre els més aclamats, el capità Sergio Lozano i el golejador Esquerdinha. No hi ha pogut ser Ferrao, que s'està recuperant de la lesió al Brasil, però el pivot ha deixat un missatge enregistrat per al públic i també ha rebut l’ovació de tots els assistents.

“Un dia molt especial”

“Aquest tipus d’accions ens acosten a la gent. Sempre és un dia molt especial per a tots nosaltres, perquè sentim de molt a prop l’estimació del públic i intentem correspondre a tothom mostrant-nos propers i accessibles. Aquest és un dels fets diferencials d’aquest esport i d’aquest equip i ens en sentim molt orgullosos”, ha valorat el capità Sergio Lozano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut