Èxit d'un torneig de bàsquet de Nadal amb visita sorpresa

Èxit d'un torneig de bàsquet de Nadal amb visita sorpresa

Els 200 joves participants van rebre al Palau Blaugrana la visita dels jugadors del primer equip Víctor Claver i Thomas Heurtel

Els jugadors del primer equip de bàsquet del FCB Barcelona Víctor Claver i Thomas Heurtel van ser els visitants sorpresa de la quarta edició del Torneig de Nadal de bàsquet 3x3 per a socis joves que va tenir lloc el 23 de desembre al Palau Blaugrana.

Amb una participació de 200 joves de les categories Premini i Mini, va celebrar-se aquest torneig que ja forma part de les activitats que es desenvolupen a les instal·lacions del Barça amb motiu de les festes de Nadal. Aquest torneig va adreçat a socis, fills o amics de socis, jugadors de la Barça Escola Basket o esportistes dels Esports Amateurs blaugrana.

En aquesta ocasió, tots els nens i nenes que participaven en el torneig van tenir l’agradable sorpresa de trobar-se amb dos dels seus ídols, en rebre la visita de Thomas Heurtel i Víctor Claver. Tots dos van intervenir en l’activitat dels joves, van signar autògrafs i van fotografiar-se amb els participants del torneig. A més dels dos jugadors del primer equip, també van assistir al torneig David Font, Papi Brancou, Jaime Fernández i Pau Carreño, membres de la plantilla del Barça B.

Any darrere any, aquest torneig nadalenc té una gran resposta dels socis més joves aficionats al bàsquet, que en aquesta edició va obligar a tancar les inscripcions amb antelació, a causa d’haver arribat ja a la xifra màxima establerta de 200 participants abans del termini previst.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut