L’última sessió de l’any

L’última sessió de l’any

Wague ha entrenat amb el grup, juntament amb set futbolistes del filial

Després de tornar a la feina el passat diumenge 29 de desembre, els homes d’Ernesto Valverde han fet aquest dimarts l’última sessió de l’any. Han estat quatre entrenaments per preparar el duel contra l’Espanyol del proper dia 5 de gener, abans de descansar aquest dimecres i tornar als entrenaments amb les forces i les il·lusions d’un nou any el proper dia 2, a la tarda.

La sessió d’aquest dimarts al matí ha comptat amb la presència dels jugadors disponibles del primer equip al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb M. Wague entrenant amb el grup després que aquests primers dies no ho hagués pogut fer per una conjuntivitis. També s’han exercitat Iñaki Peña, R. Araujo, O. Mingueza, Collado, Riqui Puig, C. Pérez i Ansu Fati, del Barça B.

El proper entrenament, doncs, serà el dijous a les 17 hores, el primer del 2020, i el penúltim abans del derbi contra l’Espanyol a l'RCDE Stadium. A més, està previst que per a l’entrenament del dia 2 de gener ja s’incorporin Suárez, Messi i Vidal, els jugadors sud-americans absents aquests primers dies d’entrenaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut