Un 2019 inoblidable

Un 2019 inoblidable

El Barça ha reconquistat la lliga sis anys després i ha completat un pòquer de títols amb les dues Copes i la Supercopa

Quatre títols avalen la bona trajectòria del Barça de futbol sala durant aquest 2019: lliga, Copa d’Espanya, Copa del Rei i Supercopa en la tercera temporada de Txus Lahoz i Andreu Plaza al capdavant del projecte. Ple de títols en competicions espanyoles i una única espineta: la Champions, amb la derrota en semifinals contra el Kairat. Una temporada per emmarcar en la que el Barça ha trencat amb l’hegemonia de Movistar Inter, que s’havia proclamat campió de lliga cinc temporades consecutives i era l’equip dominador a nivell espanyol i europeu.

Tres finals contra ElPozo

Dels quatre títols conquistats aquest 2019, tres han estat en finals contra ElPozo. Primer va ser la Copa d’Espanya a València (1-2); després una final de lliga ajustidíssima que es va decidir en el cinquè partit al Palau (3-2); i per últim la Supercopa també en una victòria per la mínima (4-3). La rivalitat amb ElPozo ha marcat el curs de l’any i els dos equips es tornaran a trobar en la Final Four de la Champions el proper mes d’abril a Minsk. El quart títol, la Copa del Rei, es va conquistar a Ciudad Real en una final contra Jaén que no es va decidir fins a l’últim minut (5-2).

Ferrao, MVP

Un dels factors determinants en la consecució del pòquer de títols ha estat el rendiment de Ferrao. El brasiler ha marcat més de 50 gols entre totes les competicions i s’ha proclamat màxim golejador i MVP de la lliga i de totes les finals disputades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut