Un 2019 amb tres objectius complerts i amb tot un 2020 per endavant

Un 2019 amb tres objectius complerts i amb tot un 2020 per endavant

El Barça d’hoquei tanca un any en que s’ha aconseguit la 30a OK Lliga, la 23a Copa i la sisena Lliga Catalana

Tres de cinc. Aquest és el balanç de títols que figuren en el llarg historial del palmarès del FC Barcelona després de completar-se el 2019. La 30a OK Lliga (la primera de la història sense cap derrota), la 23a Copa del Rei i la sisena Lliga Catalana són la recompensa a tot un any de dedicació per assolir els reptes proposats: “el balanç és molt positiu”, afirma el mànager esportiu Toni Miró.

La voluntat és guanyar el màxim de títols però, òbviament, no sempre es poden repetir anys espectaculars com el 2018 (amb Lliga, Copa, Champions, Lliga Catalana, Continental i Intercontinental). És per això que s’ha de donar encara més valor a un any “molt bo, amb tres títols i amb un nivell de joc molt alt”. Així ho afirma el tècnic Edu Castro, destacant que “seguim invictes al Palau” i desitjant que, a part de victòries, el 2020 ens permeti “tenir salut, que l’afició gaudeixi del nostre joc i que això es tradueixi en títols”.

A més dels tres trofeus, el Barça d’hoquei ha lluitat durant el 2019 per obtenir la Lliga Europea (desfeta a la tanda de penals de la semifinal contra el Porto) i la Supercopa d’Espanya (derrota contra el Reus a la Final).

Màxima ambició per al 2020

El 2020 comença doncs amb la màxima ambició per repetir els èxits de l’OK Lliga (amb el recuperat format de play-off) i de la Copa del Rei, que suposaria un repòquer inèdit de Copes consecutives. Tal com subratlla Sergi Panadero, es treballarà el màxim “per aconseguir que el 2020 sigui igual o millor que el 2019 i tenir el colofó de la Copa d’Europa”.

D’altra banda, l’equip ha realitzat aquest dimarts l’últim entrenament del 2019 i, després de les campanades i de descansar l’1 de gener, la plantilla farà la primera sessió del 2020 el dijous, amb mirada posada en el Girona – Barça de dissabte 4 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut