Ja pensen en el Cartagena

Ja pensen en el Cartagena

L’equip torna a la feina després d’unes mini vacances de 8 dies i afronta el primer partit de l’any encara amb les absències de Jesús Aicardo i Sergio Lozano

El Barça ha tornat als entrenaments després de vuit dies de desconnexió per començar a preparar el partit del proper divendres al Palau contra Jimbee Cartagena. Andreu Plaza encara no pot comptar ni amb Aicardo ni amb Lozano, que es troben en la fase final de la recuperació de les seves respectives lesions. Els dos seran baixa contra Cartagena, igual que els lesionats de llarga durada Ferrao i Esquerdinha. El tècnic compta amb 11 jugadors del primer equip i haurà de comptar amb un jugador del filial per completar la convocatòria de dotze.

El Jimbee Cartagena es reforça

El primer rival del Barça el 2020 és Jimbee Cartagena, un equip amb molt potencial i que afronta el 2020 amb molta ambició després de l’arribada de Duda a la banqueta. Prova d’això és l’anunci del fitxatge aquest mateix dilluns del pivot internacional Solano, que s’ha desvinculat de Movistar Inter per tenir un paper més protagonista a Cartagena.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut