Local

Osasuna Magna, el rival als quarts de la Copa d’Espanya

En unes hipotètiques semifinals el Barça s’enfrontaria al vencedor de l’eliminatòria Levante-ElPozo

La Copa d’Espanya 2020, que es disputarà a Màlaga entre el 5 i el 8 de març, ja té quadre definit després del sorteig que s’ha celebrat aquest dilluns a Las Rozas i que ha tingut com a representant blaugrana a l’exjugador Fernandao.

El Barça tindrà com a rival als quarts de final el CA Osasuna Magna, i en unes hipotètiques semifinals el Barça s’enfrontaria al vencedor de l’eliminatòria Levante-ElPozo.

Precedents

Sota la direcció d’Andreu Plaza, el Barça i el CA Osasuna Magna ja s’han enfrontat dues vegades a la Copa d’Espanya. El 2017, a Ciudad Real, Osasuna va eliminar el Barça a la tanda de penals als quarts de final; mentre que el 2019, a València, el Barça va guanyar per 1-3 la semifinal contra Xota. En l’únic precedent oficial d’aquesta temporada, el Barça va superar per 6-3 a Osasuna Magna al Palau.

El quadre de quarts de final

El calendari de la Copa d’Espanya Màlaga 2020 queda així:

Dijous 5 de març

Movistar Inter-ElPozo

Jaén Paraíso Interior-Viña Albali Valdepeñas

Divendres 6 de març

Barça-CA Osasuna Magna

Levante UD FS-ElPozo

Valoracions

El tècnic Andreu Plaza explica que “era indiferent el rival i no teníem preferències” i ho argumenta dient que “en una competició curta com aquesta qualsevol equip et pot guanyar a un partit i qualsevol equip pot aspirar a guanyar el títol”.

Per la seva banda, Fernando considera que “serà un partit entretingut i especial”. “La Copa és una competició molt bonica i els dos equips es coneixen molt bé”, diu l’exjugador blaugrana.

Més notícies aquí