Local

Dilluns de doble sessió

Els de Valverde s'han exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, matí i tarda, amb la novetat de Neto i la presència de diversos jugadors del Barça B

La feina no s’atura a la Ciutat Esportiva. Després de tornar a la feina el passat diumenge després de les vacances de Nadal, aquest dilluns el primer equip blaugrana s’ha tornat a exercitar. Aquest dilluns els d'Ernesto Valverde han realitzat dues sessions amb la ment posada en el partit del pròxim dissabte contra l’Espanyol (21.00 hores).

Neto, novetat del matí

L’entrenament d'aquest matí, que ha tingut lloc al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha comptat amb la presència dels disponibles del primer equip i de  C. Pérez, I. Peña, Riqui Puig, Collado, Monchu, Jandro i Sergi Puig del Barça B. Igual que diumenge, Moussa Wague amb conjuntivitis i Sergi Roberto amb permís del tècnic no s’han exercitat, mentre que la novetat ha estat el porter Neto, que s’ha incorporat al grup. A més, aquest dilluns ha sigut l’aniversari de Todibo i els companys li han fet l’habitual túnel a l’inici de l’entrenament.

A la tarda, Sergi Roberto s'uneix al grup 

La sessió que ha tingut lloc a la tarda ha comptat amb tots els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Sergi Roberto s'ha incorporat a un grup que també ha comptat amb 10 futbolistes del Barça B. Iñaki Peña, Guillem, Jandro, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, Marqués, Carles Pérez i Ansu Fati.

Més notícies aquí