Local

Tornada a la feina

Els jugadors disponibles del primer equip s'han exercitat aquest diumenge a la tarda en la primera sessió després de les festes de Nadal

Tornada a la feina a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de les festes de Nadal, el primer equip del FC Barcelona ha tornat als entrenaments aquest diumenge a la tarda per començar a preparar el duel del proper dissabte contra l'Espanyol (21.00 hores).

Una sessió amb els jugadors disponibles del primer equip i que també ha comptat amb la presència d'Iñaki Peña i Carles Pérez, del Barça B. A més, Ansu fati ha fet part del treball amb el grup. En canvi, Moussa Wague, amb una conjuntivitis, no s'ha exercitat, i tampoc s'ha entrenat Sergi Roberto, amb permís del tècnic. Cal destacar que abans de l'entrenament s'ha fet un minut de silenci en homenatge a la mare de Sergi Roberto, que ens va deixar dissabte passat. 

A més, cal recordar que Leo Messi, Luis Suárez, Neto i Arturo Vidal s’incorporaran als entrenaments el proper 2 de gener. Abans, l’equip durà a terme una doble sessió d’entrenaments el dilluns 30 (11 h i 18 h) i té prevista una altra jornada de treball per al dimarts 31 (10 h), la qual serà l'última de l'any.

Més notícies aquí