Local

El 2019 finalitza amb un Clàssic al Palau

Els de Pesic reben el Madrid a casa en un matx que es presenta apassionant (18.30 h, Movistar)

El Barça rep aquest diumenge, a les 18.30 h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en la que serà la 15a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes afronten l’últim partit del 2019 al Palau Blaugrana contra l’actual líder de la competició en un matx que de ben segur serà vibrant.

El rival

Compta amb un equip de grandíssim nivell i totes les posicions amb dos o tres jugadors que poden ser decisius. El seu jugador més valorat és el pivot Tavares, que anota 7,6 punts i agafa 7,7 rebots per partit. Trey Thompkins, amb 13,3 punts, és l’interior que més anota, mentre que en el joc exterior Llull –que no ha disputat els últims partits– i Campazzo, amb 8,4 punts i 3,8 assistències de mitjana, són uns dels jugadors clau de l’equip de Pablo Laso. Tampoc cal oblidar homes com Deck (9,6 punts), Randolph, Rudy Fernández, Causeur, Laprovittola, Carroll, Mickey, Taylor o Mejri.

El Barça

Segueix en un molt bon moment de forma i vol tancar el 2019 liderant també la Lliga Endesa. I és que els de Pesic acaben l’any en la part més alta a l’Eurolliga, juntament amb el Reial Madrid i l’Anadolu Efes, i vol fer el mateix a l’ACB. Víctor Claver, que ja va entrar a la convocatòria contra l’Olympiacos tot i no disputar cap minut, podria reaparèixer aquest diumenge en un equip en què seran baixa Pangos i Heurtel.

Més notícies aquí