Duel d'històrics al Palau

Duel d'històrics al Palau

Els de Pesic reben un Olympiacos que compta amb dos exblaugranes: Papanikolaou i Vezenkov

El Barça rep aquest divendres l'Olympiacos, a les 2 h i en directe per DAZN, en la que serà la 16a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que colideren la competició amb un balanç de 12 triomfs i tres derrotes, volen tancar el 2019 europeu amb un triomf que li permeti seguir en la part alta de la taula.

El rival

Compta amb un equip molt complet que combina jugadors grecs amb d’altres nord-americans de gran nivell. Sense Milutinov, lesionat, el seu jugador més valorat i referent és Vassilis Spanoulis, que anota 10,7 punts per partit, i que es troba a 11 punts de convertir-se en el màxim anotador de la història de l’Eurolliga. Superaria Juan Carlos Navarro, que es va retirar amb un total de 4.152 punts. A més de l’escorta grec l’aler pivot Printezis (11,9), Brandon Paul (10,9), els exblaugranes Papanikolaou i Vezenkov, Reed, Punter, Baldwin, Cherry, Koniaris o Rochestie poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

L’equip es troba en un bon moment de forma i a Europa ha sumat quatre triomfs dels últims cinc partits disputats. Víctor Claver, que s’ha exercitat amb l’equip, podria tornar a les pistes, tot i que la seva presència a l’equip serà una decisió d’última hora. El Barça vol tancar el 2019, a nivell d’Eurolliga, amb una victòria al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut