El president Bartomeu rep l'autor del llibre 'La Masia'

El president Bartomeu rep l'autor del llibre 'La Masia'

El periodista Cristian Martín ha fet el lliurament de la publicació al president blaugrana al seu despatx i li ha agraït la confiança dipositada

El president Josep Maria Bartomeu ha rebut aquest dilluns al seu despatx l'escriptor del llibre oficial dels 40 anys de la Masia, Cristian Martín. Una publicació que va ser presentada el 5 de desembre passat a l'auditori de la Masia en un acte que va comptar amb la presència de diversos directius del Club, el jugador del Barça B Carles Pérez i diferents residents de la Masia.

L'escriptor del llibre ha agraït al president blaugrana la confiança dipositada durant tot aquest temps i li ha fet entrega d'un exemplar dedicat: “M'ha recolzat des d'un principi i l'he animat a seguir apostant per la Masia tal com ho fan”.

La publicació de 240 pàgines recull tot un seguit d'històries i vivències per entendre el que ha esdevingut la Masia, tot just l'any en què compleix quatre dècades. Des del 1979, la Masia ha representat el centre d'excel·lència formativa d'esportistes de referència arreu del món. El que aleshores va començar com una residència, s'ha convertit en un model únic que engloba esport, formació i valors: l'ADN i l'essència del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut