Jornada invicta al Futbol Formatiu per tancar el 2019

Jornada invicta al Futbol Formatiu per tancar el 2019

Dotze dels 14 equips han guanyat en l’últim duel de Lliga de l’any, mentre que el Juvenil B va empatar a domicili i el Benjamí A va veure com el duel s’ajornava pel temporal de vent

CERDANYOLA VALLÈS A – JUVENIL B

Empat per tancar l’any (1-1)

El Juvenil B tenia un partit complicat a domicili i no va poder endur-se els tres punts en la seva visita al Cerdanyola del Vallès. El repte era guanyar un rival de la zona noble de la Lliga Nacional per marxar líders a l’aturada nadalenca, però els d’Òscar López no van poder passar de l’empat a 1. Tot i així, els blaugranes mantenen la primera posició amb un punt d’avantatge respecte al Girona i el Sabadell. Fregant la mitja hora de joc, els blaugranes van prendre la iniciativa; el Juvenil B es va avançar gràcies al gol de Brian Peña (0-1, min 27). A punt d’arribar al descans, els locals van igualar de nou el marcador amb un gol psicològic (1-1, min 43). L’electrònic ja no es mouria més durant la segona meitat, segellant així el cinquè empat dels d’Òscar López aquesta temporada. El primer rival del 2020 serà el Mercantil, el diumenge 12 de gener.

ESCOLA F. GAVÀ C – CADET A

Invictes abans del Nadal (0-4)

El Cadet A tanca el 2019 de manera immaculada: 13 partits i 13 victòries, que el situen al capdavant de la classificació amb 39 punts, dos més que l’Espanyol, que és segon amb 37. El rival d’aquesta jornada va ser l’Escola F. Gavà i els de Sergi Milà els van superar amb quatre gols. Toni va anotar el primer ben entrat el primer temps (0-1, min 39), tres minuts després, Jordi Coca va ampliar distàncies en el marcador (0-2, min 42). Ja al segon temps, Ángel Alarcón amb un doblet (0-3, min 54 i 0-4, min 66) va segellar el tretzè triomf de la temporada. Així doncs, després de les festes de Nadal, els blaugranes tornaran a la competició per jugar com a locals contra l’Espanyol, dissabte 11 de gener, un duel de vital importància pel lideratge de la Lliga.

CADET B – RAPITENCA UE

Amb els deures fets abans de Nadal (2-1)

El Cadet B ha sumat l’onzè triomf de la Lliga després de superar la Rapitenca per 2-1. D’aquesta manera, els de Marc Serra marxen de vacances nadalenques com a líders indiscutibles amb 34 punts. Cristobal Muñoz va obrir la llauna (1-0, min 25) i poc després va veure porta Kareem Tunde (2-0, min 31). Abans del descans, els visitants van reduir distàncies en el marcador, gràcies al gol de Genís Celma (2-1, min 41). Al segon temps, el Barça va ser el dominador del joc, però el resultat no es va moure. Així doncs, el següent partit dels blaugranes serà a domicili contra el Marianao Poblet el diumenge 12 de gener.

SANT ANDREU UE – INFANTL A

Triomf de mèrit a domicili (0-4)

L’Infantil A va sumar l’onzè triomf a la Lliga després de vèncer el Sant Andreu per 0-4. Ben d’hora, va arribar el primer gol del matí, obra d’Hugo Alba (0-1, min 9); marcador que es va veure ampliat amb la diana de Marc Guiu (0-2, min 24). Ja en el tram final, Pol Montesinos va veure porta (0-3, min 60) i Hugo va signar el seu doblet (0-4, min 65) per tancar de manera definitiva el marcador. Així doncs, els de David Sánchez estan al capdavant de la classificació amb 34 punts i, un cop passades les vacances nadalenques, els blaugranes rebran la visita del Segre el diumenge 12 de gener.

INFANTIL B – PRAT A

Es refan de la derrota (2-1)

Bona reacció de l’Infantil B contra el Prat després d’haver sumat la primera derrota de la temporada la jornada passada contra l’Escola Gavà C (4-0). Els d’Albert Puig van anotar el primer gol gràcies a Ángel Jiménez (1-0, min 25). Ja a la represa, el Prat va situar l’empat amb un gol d’Ivan Hernández (1-1, min 65). La reacció dels blaugranes va ser immediata i, tres minuts després, el gol de Xavi Castellanos (2-1, min 68) va certificar el triomf definitiu. D’aquesta manera, els culers mantenen el lideratge amb 31 punts i i visitaran el camp del Cambrils Unió en la propera jornada de Lliga.

ALEVÍ A – ESCOLA F. GAVÀ A

Nova golejada per tancar l’any (14-0)

Difícilment l’Aleví A podria marxar de vacances de Nadal de la millor manera. Líders de la Lliga Preferent, 14 victòries en 14 partits, l’escandalosa xifra de 132 gols a favor, i tan sols 6 dianes encaixades. La darrera víctima dels de Jordi Pérez, el Gavà, conjunt de la zona noble de la taula, a qui van doblegar per 14-0. Des del xiulet inicial, el domini blaugrana va ser absolut, imprimint un ritme frenètic i amb un enorme encert de cara a porta. Antonio Fernández va ser el golejador blaugrana més fructífer, aconseguint un brillant repòquer. Albert Vicens es va embutxacar un hat-trick, i Samakou Nomoko va signar un doblet. Nil Teixidor, Jaume Gabriel, Pedro Rodríguez i Guillermo Fernández es van repartir la resta de gols blaugranes. L’Aleví A tornarà de les vacances de Nadal jugant a casa del Sant Andreu, el dissabte 11 de gener.

EUROPA CE – ALEVÍ B

Tanquen un 2019 immaculat (2-8)

L’Aleví B marxa de vacances com a campió d’hivern i havent guanyat els 12 partits disputats fins ara a la Lliga Preferent. La dotzena victòria del curs va ser una nova golejada coral, en aquest cas al camp de l’Europa. Pol López va obrir la llauna (0-1, min 11), i, uns minuts més tard, Aymar Llamas va fer el segon culer (0-2, min 23). A partir d’aquí, el ritme golejador dels d’Èric Campos va ser frenètic. Broulaye Chama va anotar el tercer (0-3, min 26), Biel Cabezas el quart (0-4, min 30), Pol López va repetir per fer pujar el cinquè al marcador (0-5, min 35), Adam Argemí es va adjudicar el sisè (0-6, min 37), Jean Paul Samir va signar el setè (0-7, min 40) i Gerard Fragoso va sentenciar amb el vuitè culer (0-8, min 45). Amb el partit dat i beneït, l’Europa va poder maquillar el marcador (1-8, min 46; 2-8, min 56). El Sant Andreu visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper passades les vacances, el dissabte 11 de gener.

ALEVÍ C – FUNDACIÓ E. AT. VILAFRANCA A

Campions d’hivern! (4-0)

El de l’última jornada del 2019 a la Primera Divisió era un autèntic duel d’alçada. Barça i Atlètic Vilafranca s’enfrontaven per disputar-se el liderat, amb ambdós equips empatats al capdamunt de la taula. La balança va caure de la banda culer (4-0) i els d’Alejandro Urrestarazu es van regalar el campionat d’hivern. Van haver de passar gairebé 40 minuts perquè els blaugranes s’avancessin; ho van fer mitjançant Michal Zuk (1-0, min 38). Un cop desfeta la igualada, la victòria de l’Aleví C es va anar construint progressivament. El segon va arribar sis minuts després, obra d’Adrià Bravo (2-0, min 44). Instants després, Nabil Kaaouach aconseguia el tercer gol culer (3-0, min 47). David Obinna Ejifor va arrodonir la golejada culer amb la quarta i definitiva diana (4-0, min 59). Els d’Urrestarazu visitaran l'Igualada per encetar el 2020, el dissabte 11 de gener.

VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU B – ALEVÍ D

Deu de deu i líders nadalencs (0-5)

Deu partits i deu triomfs aquesta temporada. Unes xifres que permeten a l’Aleví D liderar la classificació abans de Nadal amb 33 punts i amb un partit menys disputat. Tot i així, li treu set punts a l’Escola F. Gavà, que és segon, amb 26. Ben d’hora van inaugurar el marcador els nois de Pau Moral, obra de Siriki Morifing (0-1, min 4) i, poc després, Pedro Demiddi va sumar un altre gol (0-2, min 7). Passada la mitja hora de partit, Sergi Mayans va anotar el tercer del matí (0-3, min 33) i Ismael Ziani va tancar la golejada amb un doblet (0-4, min 37 i 0-5, min 50). Els blaugranes tornaran a la competició el dissabte 11 de gener per jugar com a locals contra l’Escola de Futbol Premier Barcelona.

FUNDACIÓ UE CORNELLÀ B – BENJAMÍ A

Ajornat per climatologia adversa.

BENJAMÍ B – FUNDACIÓ UE CORNELLÀ A

Desè triomf inapel·lable (4-0)

El Benjamí B tanca el 2019 amb un triomf de prestigi contra la Fundació UE Cornellà. Un triomf que es va forjar des del bon joc, amb un resultat favorable des de l’inici i amb un gol en cada quart. Guifré Valdivia va fer pujar el primer gol al marcador (1-0, min 6), el van seguir Unai Jiménez (2-0, min 18), Aniol Comajuncosa (3-0, min 34) i Pol Puigmal (4-0, min 38). Amb aquest triomf, els blaugranes continuen a la segona posició amb 30 punts. El proper partit dels de Mario Garcia serà a domicili contra l’Escola Futbol Mataró el dissabte 11 de gener.

BENJAMÍ C – CASTELLDEFELS UE A

Arriben invictes al Nadal (7-2)

Nova golejada del Benjamí C per continuar líders amb un ple de victòries al Grup 1 de la Primera Divisió. Abans de marxar de vacances de Nadal, els de David Sánchez van doblegar el Castelldefels per 7-2. Els blaugranes van inaugurar l’electrònic de seguida. Lucas Bernal i Quim Cárcel van marcar un darrere l’altre per signar els dos primers gols (1-0, min 5; 2-0, min 5). Dragos Bivol va signar un doblet arribada la mitja hora de joc (3-0, min 17; 4-0, min 31). Pocs minuts després, qui aconseguia el seu segon gol era Lucas Bernal (5-0, min 34). Joan Segura va anotar la sisena diana blaugrana (6-0, min 40). Immediatament després, els visitants van aconseguir retallar distàncies (6-1, min 41), però el Benjamí C hi va respondre de seguida mitjançant Quim Cárcel, que es convertia en el tercer blaugrana amb doblet (7-1, min 45). El Castelldefels va maquillar l’electrònic per posar punt final al partit (7-2, min 45). Passades les vacances de Nadal, els de David Sánchez visitaran l’Atlètic Vilafranca el dissabte 11 de gener.

EF PREMIER BARCELONA C – BENJAMÍ D

Cinquè triomf consecutiu (1-4)

Nou triomf del Benjamí D de Mario Jordano i ja en van cinc de consecutius. Un resultat que els permet tancar el 2019 a la quarta posició amb 25 punts. El partit va començar de cara per als blaugranes: Divine Ikenna va anotar el primer del seu doblet particular (0-1, min 18) i Marçal Perelló el va seguir en una altra acció ofensiva (0-2, min 29). Els locals van retallar distàncies amb un solitari gol d’Alexander Crespo (1-2, min 36), però el Benjamí D va tornar a posar distància en el marcador. Divine Ikenna va completar el seu doblet (1-3, min 47) i Adrià Pozón va tancar el resultat (1-4, min 48). Així doncs, el proper partit serà el diumenge 12 de gener contra un rival directe: la Fundació PE Europa C, que ocupa la segona posició amb 28 punts.

PREBENJAMÍ – FUNDACIÓ UE CORNELLÀ

Marxen de vacances amb bon gust (9-1)

Els més petits del Club enceten el Nadal de manera excel·lent. Victòria contundent per 9-1 davant el Cornellà per refer-se del darrer partit de la Segona Divisió, en què els de Daniel Segovia van caure davant l’Anoia (4-3), i ara pugen fins a la vuitena posició amb 17 punts. Els visitants van començar el partit amb mal peu, ja que van inaugurar el marcador amb un gol en pròpia poc després de l’inici (1-0, min 5). Gerard Mateo va anotar el segon blaugrana (2-0, min 9) i John Ovie Adams el tercer (3-0, min 14). Un parell de minuts més tard, el Cornellà va aconseguir retallar distàncies (3-1, min 16). Amb dos gols pràcticament consecutius, Gerard Mateo segellava el seu hat-trick particular (4-1, min 26; 5-1, min 30). Adams va signar el seu segon gol (6-1, min 38). Aitor Martínez aconseguia el doblet en un tancar d’ulls (7-1, min 42; 8-1, min 44). Adams va posar la cirereta blaugrana amb el novè i últim gol, aconseguint també un hat-trick (9-1, min 47). El primer partit del 2020 del Prebenjamí, el diumenge 12 de gener a Igualada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut