El Club de Campo deixa el Barça amb un regust amarg

El Club de Campo deixa el Barça amb un regust amarg

Els blaugrana van quedar eliminats en els quarts de final per 3-8 i tanquen l’any amb bon joc, però amb falta de gol i solidesa defensiva

El Barça Hockey Herba no va poder tancar l’any amb un bon resultat després de caure per 3-8 davant el Club de Campo. El conjunt d’Oriol Torras es va veure superat per un equip madrileny molt vertical i que va trobar molts espais al contraatac.

Després d’un primer període en el qual el Barça va demostrar que podia plantar cara al Club de Campo, els blaugrana es van desinflar en encaixar tres gols abans del descans (1-4).

Ja en el tercer temps, el Barça va intentar reaccionar, però els de la capital van aprofitar els espais per emportar-se un partit que va acabar amb un resultat de 3-8.

Campions en la modalitat Hockey +

D’altra banda, aquest cap de setmana l’equip blaugrana d’hockey + s’ha proclamat campió de la tercera edició de la Copa del Rei en superar per 1-3 l’Atlètic Terrassa.

Cal destacar que cinc d’aquests jugadors amb capacitats especials, també van disputar la competició general, cosa que va demostrar el seu esperit de superació.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut