Els àrbitres tanquen l’acta del Barça – Deportivo Liceo

Els àrbitres tanquen l’acta del Barça – Deportivo Liceo

El conjunt blaugrana i la dupleta arbitral han estat presents al Palau Blaugrana, sense la presència del conjunt gallec

El Barça – Deportivo Liceo que s’havia de disputar aquest diumenge 22 de desembre (12.00 hores) al Palau Blaugrana ha quedat amb l’acta tancada per part de l’estament arbitral. El conjunt gallec no s’ha presentat al feu barcelonista, ja que aquest dissabte no va volar fins a Barcelona per causes climatològiques. El comitè de competició de la RFEP és qui ha de decidir si el partit es jugarà en una nova data per determinar o si donaran els tres punts al Barça.  

Tal com es va anunciar en el comunicat emès el dissabte, el Barça s’ha presentat aquest diumenge al partit per complir amb l’article 5 del reglament de la World Skate. Els jugadors han entrat a la pista a les 12.00 hores, amb els àrbitres designats (Dani Picó i Jonathan Sánchez) presents al Palau i havent obert l’acta arbitral.

Després dels 15 minuts d’espera i dels protocols reglamentaris, els àrbitres han tancat l’acta arbitral per la falta de compareixença de l’equip rival.

El FC Barcelona lamenta les molèsties ocasionades als seus aficionats, que no han pogut presenciar un partit en què hi havia en joc el liderat. A part, s’esperava una gran entrada al Palau Blaugrana, amb gairebé 4.000 invitacions retirades abans del diumenge.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut