Barça B – Ciudad de Móstoles (2-3): Derrota cruel per tancar la 1a volta

Els blaugranes controlen el partit, però cauen davant l’efectivitat visitant

Els blaugranes volien tancar l’any i la primera volta amb un triomf que els deixés a la zona mitjana de la taula i davant tenien un Ciudad de Móstoles amb opcions a l’ascens de categoria i que arribava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb quatre triomfs en les darreres quatre jornades.

En els primers 20 minuts, els blaugranes van desplegar un bon joc ofensiu, però l’efectivitat visitant els va fer anar per darrere en el descans. A la represa, el Barça B empatava i tancava el Móstoles darrere. Un gol del visitant de Carlos, a un minut del final, deixava sense recompensa el treball blaugrana.

Massa càstig

En els primers minuts de joc, el Barça B tenia el control de la pilota i les dues primeres oportunitats d’obrir el marcador eren del costat local. Els de Closas, entrenador blaugrana, tenien paciència davant el posicionament defensiu dels madrilenys. Però la sort no estava del costat dels joves barcelonistes i, en una jugada enrevessada, el visitant Chino establia el 0 a 1, en el minut 8 de partit.

Tot i el gol en contra, el segon equip del Barça de futbol sala mantenia el nivell de joc i el fruit a la feina feta es convertia en l’empat de David Peña, en el minut 12. I, de nou, la sort no era de color blaugrana. Una contra ben executada per part del Móstoles, la finalitzava Joshu, en el minut 16, que marcava el segon gol visitant.

La pressió blaugrana seguia sobre la porteria del Móstoles. El joc se centrava en el camp d’atac local, però els madrilenys sortien bé amb velocitat i gaudien d’ocasions de gol. Cap dels dos equips aconseguia marcar i el resultat (1-2) es mantenia al descans.

La sort no és blaugrana

Els blaugranes sortien decidits a obtenir un segon gol, a l’inici de la segona part. David Peña posava a prova el porter del Móstoles, en el minut 24 de partit, i la pilota es jugava a prop de l’àrea visitant. Tot i aquest domini local, els madrilenys aconseguien estavellar la pilota al pal de la porteria blaugrana en el minut 25. Passaven els minuts i l’ofensiva blaugrana tancava, encara més, el Móstoles al seu camp, però les contres visitants eren molt perilloses.

A 8 minuts per a la fi del partit Mario López feia l’empat a dos i es presentava un final emocionant. La intensitat amb què es vivia el partit portava, en el minut 34, a la cinquena falta local. Els blaugranes tenien oportunitats, però era d’aquells dies que la pilota no volia entrar.

Però no era el dia, i el Móstoles, quan quedava una mica més d’un minut per a la fi del partit, aconseguia el tercer gol, obra de Carlos. El Barça B sortia amb porter-jugador, però el marcador ja no es va moure.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Ciudad de Móstoles (2-3)