Visita a l’Olímpic de Badalona per tancar la setmana

Visita a l’Olímpic de Badalona per tancar la setmana

Els de Pesic, amb dos triomfs a l’Eurolliga, afronten el tercer partit de la setmana amb el derbi contra la Penya (diumenge, 18.30 h)

El Barça vol tancar l’última setmana de tres partits del 2019 amb un triomf a la pista del Joventut de Badalona. Els de Pesic visiten la Penya aquest diumenge 22, a les 18.30 h, en un matx que serà retransmès en directe per #Vamos de Movistar +. Els blaugranes, després de caure contra l’Unicaja en l’últim partit en competició domèstica, volen tornar a sumar a l’ACB.

El rival

Compta amb el màxim anotador de la competició: Klemen Prepelic. L’escorta eslovè té una mitjana de 22,1 punts i, en les últimes setmanes, l’ha millorat fins al 24,2 punts. A banda de Prepelic, l’equip de Carles Duran compta amb altres armes en atac com Alen Omic (11,5 punts, 8,8 rebots), Nikos Zizis, Xabi López-Aróstegui, Conor Morgan (10,8 punts), Luke Harangody (9,7 punts i 6 rebots), Buford, Ventura o Dimitrijevic, entre d’altres. El Joventut té ara mateix un balanç de set triomfs i sis derrotes i ocupa la vuitena posició de la classificació.

El Barça

És segon a la Lliga Endesa amb un balanç de 10-3 i és conscient de la importància del partit per seguir a la part alta de la taula. Els de Pesic arriben al partit després de sumar dos triomfs consecutius a l’Eurolliga -contra l’ASVEL i el Bayern de Munic- i volen recuperar el camí de la victòria a l’ACB després de la derrota al Palau contra l’Unicaja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut