Brindis de Nadal abans del Clàssic contra el Liceo

Brindis de Nadal abans del Clàssic contra el Liceo

El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca ha desitjat un Bon Nadal a l’equip d’hoquei patins després de l’entrenament d’aquest divendres

El Barça d’hoquei patins ha fet aquest divendres un brindis per desitjar-se un Bon Nadal i també per acabar bé el 2019, amb un bon resultat en el duel d’aquest diumenge contra el Liceo al Palau (12.00 hores, Esport3).

L’equip ha dut a terme el penúltim entrenament per preparar el partit entre els dos primers classificats de l’OK Lliga (empatats a 36 punts). I un cop finalitzada la sessió preparatòria, el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el director d’Esports Professionals Albert Soler i el mànager Toni Miró han brindat amb el tècnic Edu Castro, els capitans Aitor Egurrola i Sergi Panadero i la resta de l'equip.

El Barça farà aquest dissabte l’últim entrenament abans d’un duel en què es preveu un Palau Blaugrana ben ple. “Som els actuals campions d’hivern, que és un títol honorífic però que està molt bé, perquè el Liceo també ha fet una primera volta molt bona. Esperem que hi hagi molta gent al Palau, perquè serà un gran partit”, ha expressat Edu Castro. I en el mateix sentit s’ha pronunciat Sergi Fernández: “Intentarem acabar el 2019 de la millor manera possible i regalar una victòria a l’afició, que s’ho mereix pel recolzament durant tot l’any”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut