Lliurament dels premis de la XV Mostra de Nadales Blaugrana

Lliurament dels premis de la XV Mostra de Nadales Blaugrana

Els onze joves socis guanyadors han tingut com a premi sorpresa poder fer-se una fotografia amb l'equip del Barça abans de jugar contra l'Alabès

Aquest dissabte, 21 de desembre, el Museu del Barça ha acollit l'acte de lliurament de premis als nens i nenes guanyadors de la XV Mostra de Nadales Blaugrana. A més de el premi al dibuix guanyador de la mostra, obra de la nena Ainhoa Garcia Lobera, de 12 anys, durant l'acte també han rebut el seu premi els cinc millors classificats de les categories Aleví (fins a 6 anys) i Infantil (de 7 a 15 anys).

El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, ha presidit l’acte, acompanyat pels membres de la Junta Directiva, Emili Rousaud, Josep Pont i Marta Plana. Juntament amb els representants del Club també ha participat a l’acte de lliurament de premis el dibuixant Josep Antoni Fernández, més conegut pel pseudònim de Fer, amb una àmplia trajectòria a revistes com El Papus i El Jueves, i que ha estat el responsable de l’elecció de les nadales guanyadores d’enguany.

El lema de la XV Mostra de Nadales Blaugrana ha estat el de Som una família extraordinària, que defineix clarament la gran família que és el Barça i el sentiment blaugrana que es comparteix i que passa de generació a generació.

Fotografia amb els jugadors del Barça

A més del trofeu que s’ha entregat als guanyadors, els onze joves premiats han tingut, a més, un regal sorpresa, ja que han tingut l’oportunitat de saltar al terreny de joc per fer-se una fotografia amb els jugadors del Barça que han jugat contra l’Alabès, i posteriorment quedar-se amb els seus familiars a presenciar aquest partit de Lliga al Camp Nou.

Les prop de 1.300 nadales presentades a la XV Mostra de Nadales Blaugrana quedaran exposades a partir del diumenge 22 de desembre a l’espai d’activitats nadalenques que funcionarà a l’esplanada del Camp Nou fins al 5 de gener.

En el seu parlament de benvinguda, el vicepresident primer Jordi Cardoner ha destacat el valor del lema d'aquest any: Amb aquesta mostra de nadales també podem comprovar any rere any que tots formem part de la gran família del Barça i compartim les grans alegries que ens dona ser membres d'aquest Club -ha assenyalat- Els vostres dibuixos demostren que som un club amb un sentiment molt especial. Gràcies per haver col·laborat en aquesta mostra i moltes felicitats pel premi, que aquest any hi afegeix la sorpresa de poder fer-vos una foto amb els jugadors del primer equip abans del partit d'aquesta tarda". 

 

A-GUANYADORA - AINHOA GARCIA LOBERA_sc

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut