Últim partit de la primera volta a Peníscola

Últim partit de la primera volta a Peníscola

El Barça afronta el partit amb la novetat de Bernat Povill a la convocatòria i les baixes de Ferrao, Esquerdinha, Aicardo i Lozano

El Barça afronta l’últim partit de l’any a Peníscola (dissabte, 18.30 h, sense TV). També serà l’últim partit de la primera volta i els blaugranes encara aspiren a ser campions d’hivern. La jornada es disputa de manera unificada i el Barça necessita guanyar i que l'Inter no guanyi a Jaén per acabar primer i ser cap de sèrie al sorteig de Copa.

El Barça busca trencar una ratxa de dos partits seguits sense guanyar fora de casa (Llevant i Valdepeñas) i necessita els tres punts per fer bona la victòria de dilluns passat contra ElPozo al Palau (3-2). Per a aquest partit, Andreu Plaza no podrà comptar amb quatre pesos pesants de l’equip per culpa de les lesions: Aicardo, Lozano, Ferrao i Esquerdinha. La gran novetat en la convocatòria serà la presència del jugador del filial Bernat Povill.

El Peníscola, per la seva banda, ve de guanyar a Cartagena (2-4), un triomf que va trencar una ratxa de cinc derrotes consecutives. Ara mateix els de Juanlu Alonso són onzens a la classificació amb 14 punts, a quatre de la vuitena plaça i també a quatre del descens.

Declaracions d’Andreu Plaza

“Cada vegada és més complicat guanyar fora de casa i ho demostren els dos últims partits contra el Llevant i el Valdepeñas. No hi ha res estructural que em preocupi d’aquestes dues últimes sortides sense puntuar. Nosaltres hem d’intentar tornar a ser un equip dominador i jugar una mica amb l’ansietat del Peníscola. Ells són un equip jove i atrevit, i els resultats que tenen no es corresponen amb el seu joc. Serà un equip molt complicat de guanyar”, ha dit el míster blaugrana a la prèvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut