El Barça B celebra el dinar de Nadal

El Barça B celebra el dinar de Nadal

El directiu responsable, Silvio Elías, i el secretari tècnic del futbol professional, Éric Abidal, han presidit la trobada amb la plantilla, cos tècnic, responsables i membres de la Comissió Esportiva del filial blaugrana

Aquest dijous ha tingut lloc el tradicional dinar nadalenc del Barça B. Poc abans de l’inici de les festes (l’equip afronta l’últim partit de Lliga d’aquest 2019 diumenge -17 h- a Olot), la plantilla del filial s’ha trobat en un local de Gavà. El dinar ha estat presidit pel directiu responsable, Silvio Elías, que ha tancat el torn dels parlaments, secundat per Éric Abidal, secretari tècnic del futbol professional, José Mari Bakero, secretari tècnic del Barça B, l’entrenador Francesc Xavier Garcia Pimienta, i el capità Ferran Sarsanedas.

Tant Silvio Elias com Éric Abidal i Ferran Sarsanedas han coincidit en els seus parlaments a mostrar la seva satisfacció pel rendiment de l’equip aquest inici de temporada i han augurat un 2020 ple d’esforç i èxits, on el gran objectiu és assolir la classificació per al play-off d’ascens. El Barça B és cinquè a només un punt de les places de play-off. Responsables, membres de la Comissió Esportiva, staff i futbolistes han gaudit d’una agradable trobada abans de Nadal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut