El Barça, protagonista a la Gala del Futbol Sala de l'RFEF

El Barça, protagonista a la Gala del Futbol Sala de l'RFEF

Premis individuals per a Ferrao i Juanjo, a més del reconeixement al millor Club de la temporada 2018/19

Ferrao, Juanjo i el Barça han estat els grans protagonistes de la II Gala del Futbol Sala que ha organitzat l'RFEF i que ha tingut lloc aquest dijous a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas.

Ferrao s’ha endut els premis de Millor Jugador i Màxim Golejador, mentre que Juanjo ha guanyat el guardó al Millor Porter de la temporada 2018/19, gràcies a les votacions dels afiliats a l’Associació de Jugadors de Futbol Sala. El Barça també ha obtingut un reconeixement com a Millor Club de la temporada passada pel triplet aconseguit de Lliga, Copa d’Espanya i Copa del Rei.

El Barça ha estat representat a la gala amb una expedició formada pel directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el mànager Txus Lahoz, l’entrenador Andreu Plaza i el porter Juanjo. El gran absent ha estat Ferrao, que no ha pogut ser-hi per l'operació recent que li han fet al tendó d’Aquil·les. El jugador ha gravat un missatge per agrair els premis.

A més a més, el juvenil blaugrana, que va ser campió del grup V de la Lliga Nacional Juvenil, també ha rebut un reconeixement.

Declaracions de Plaza i Juanjo

“Els premis són un reconeixement a la feina de tot l’equip i als títols obtinguts la temporada passada. És un orgull que el Barça torni a tenir un paper protagonista en el món del futbol sala i el nostre objectiu és lluitar per mantenir-nos a dalt de tot”, ha explicat l’entrenador Andreu Plaza, que ha recollit el premi en nom de Ferrao.

“Aquest premi és especial sobretot perquè voten els jugadors, i el millor reconeixement que pot haver-hi és el dels teus companys de professió”, ha dit Juanjo, feliç per un premi merescut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut