El berenar de Nadal de La Masia

El berenar de Nadal de La Masia

Els i les esportistes de La Masia s’han trobat al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per realitzar el tradicional berenar de Nadal

Dimarts a la tarda i en el pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha tingut lloc la trobada de tots aquells i aquelles esportistes que formen part de les categories de formació del FC Barcelona. Jugadors i jugadores de futbol, de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins s’han trobat abans de Nadal per compartir una tarda d’amistat, barcelonisme, diversió i desitjar-se bones festes.

L’acte s’ha iniciat amb els parlaments de Xavier Vilajoana, directiu responsable del futbol formatiu i de La Masia, i del president Josep Maria Bartomeu. A tots ells els han acompanyat Silvio Elías, directiu responsable del Barça B i del Juvenil A, Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable del Futbol Sala i l’Hoquei Patins, Maria Teixidor, secretària de la Junta Directiva i responsable del Futbol Femení, i Jordi Argemí, directiu responsable de l’handbol.

En el pavelló també es trobaven els entrenadors, els representants de les comissions esportives del Club, familiars dels jugadors i els executius i empleats del FC Barcelona que treballen en el dia a dia de les categories de formació. El fi de festa d’aquest berenar, on s’han commemorat els 40 anys de la Masia, l’ha posat el Mag Lari amb una brillant actuació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut