Els Barça Legends i els Milan Glorie presenten a Milà la gira 'Legends of style'

Els Barça Legends i els Milan Glorie presenten a Milà la gira 'Legends of style'

Després de presentar a Barcelona el 29 de novembre passat la gira internacional conjunta que faran tots dos equips, aquest cop ho han fet a la ciutat italiana amb representació de tots dos clubs

El FC Barcelona i l'AC Milan han presentat aquest dimarts a Milà la gira conjunta que faran amb els seus equips de jugadors de llegenda amb motiu del 120è aniversari de tots dos Clubs a partir de la pròxima primavera i que portarà per nom Legends of style. Els equips de Barça Legends i Milan Glorie es veuran les cares en diferents països del món en unes trobades esportives que aniran més enllà del mateix partit, i que, a més, s'allargaran durant cinc dies amb diferents activitats per acostar les estrelles de tots dos clubs als seus fans a tot el planeta.

Després de presentar aquesta gira mundial el 29 de novembre passat a Barcelona, aquest cop la presentació ha tingut lloc a la Milà, concretament a una terrassa davant del Duomo. Aquest acte ha comptat amb la preència de Pau Vilanova, el directiu responsable dels Barça Legends, i també de Zvonimir Boban i Demetrio Albertini.

Així doncs, s’ha presentat a Milà l’acte que fa uns dies es va presentar a Barcelona, amb la presència de molts mitjans que s’han interessat per aquesta iniciativa pionera dins del món del futbol. A part de Pau Vilanova, també han representat el Barça Albert ‘Chapi’ Ferrer i Miquel Àngel Nadal, mentre que per part del Milan hi han estat també Franco Baresi, Francesco Cocco, Mauro Tassotti i Gianluca Zambrotta.

Cal recordar que cadascuna de les etapes de la gira Legends of style comptarà amb una sèrie d'activitats que es dilataran durant gairebé una setmana i faran que la presència dels exjugadors de tots dos equips tingui un gran impacte a les ciutats que visitaran. Entre altres accions destaquen la realització d'alguns clínics al costat de nens de la ciutat, rodes de premsa amb els mitjans locals, meet and greet amb els espònsors, la creació d'un village i, finalment, el partit de 90 minuts entre tots dos equips.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut