El tradicional sopar nadalenc del Femení

El tradicional sopar nadalenc del Femení

La directiva responsable, Maria Teixidor, va presidir la trobada amb tota la plantilla blaugrana present

Aquest dilluns va tenir lloc el tradicional sopar nadalenc del Barça Femení. Poc abans de l’inici de les Festes (l’equip afronta l’últim partit de Lliga dissabte -12h- a l’Estadi Johan Cruyff), tota la plantilla blaugrana es va trobar en un local situat a la zona marítima de Barcelona.

El sopar va estar presidit per la directiva responsable, Maria Teixidor, que va iniciar el torn dels parlaments, secundada pel mànager esportiu, Markel Zubizarreta, l’entrenador Lluís Cortés i la capitana Vicky Losada. Els quatre van coincidir en definir el 2019 com “un gran any”, fent referències a la històrica classificació per a la final de la passada edició de la Champions League i a l’imponent inici del present curs, i van augurar un 2020 ple d’esforç i èxits.

Responsables, membres de la Comissió Esportiva, Staff i futbolistes van gaudir d’una agradable vetllada, en la que no va falta el clàssic ‘photocall’ o un torneig de futbolí. Tampoc el brindis amb les capitanes ni el pastís per a Lieke Martens, en la nit del seu 27è aniversari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut