Final cruel Múrcia

El Barça cau en un partit molt igualat i en el qual va tenir possessió per forçar la pròrroga

Derrota ajustada del Barça de bàsquet femení a Múrcia per 60-58. Les blaugrana van disposar de possessió per guanyar o forçar la pròrroga en l’última acció del partit, però ni Anna Alonso -des de la línia de tres-, ni Itziar Llobet -des de la línia de tir lliure-, ni Salomé García -amb un tir de dos in extremis- van poder evitar la victòria de l’UCAM.

El partit va estar marcat per la igualtat, així com per l’alternança en el domini i control del duel. En el primer període va ser el Barça qui va poder imposar la seva llei, mentre que abans del descans van ser les locals les que reaccionaven per deixar el 34-30 a la mitja part.

A la represa, el Barça capgirava el marcador amb un parcial de 12-20, però el Múrcia acabaria recuperant l'avantatge amb un últim quart que va acabar amb un 14-8, que deixava el 60-58 definitiu.

Tancaran l’any a casa

Tot i la derrota, el Barça es manté a la part alta de la classificació amb vuit victòries i només dues derrotes. Les blaugrana, que són segones a una victòria del Sant Adrià, tancaran l’any a casa davant el GEiEG, conjunt que és cinquè amb set victòries en onze jornades.