Derrota a l’últim segon

Un assaig en el temps de descompte arravata la victòria a un Barça que segueix puntuant d’un en un

El Barça Rugby encadena vuit jornades consecutives puntuant. Aquesta és la nota positiva després de la derrota d’ahir al camp de l’Hernani. El resultat final però, és que el punt d’ahir va deixar un mal sabor de boca, doncs els homes de Sergi Guerrero guanyaven per 13 punts a falta de 10 minuts per al final del partit.

Els blaugrana van tenir el partit controlat en tot moment. En el primer temps, només dues accions puntuals dels locals van permetre que el partit arribés al descans amb empat a 12 en el marcador.

Després del pas pels vestidors el Barça va passar a tenir la iniciativa i amb tres marques va deixar mig mort a un Hernani que va seguir respirant gràcies als cops de càstig. En els últims 10 minuts però, els locals van passar a tenir el control del partit i en l´última acció del duel van poder anotar un assaig transformat per deixar el 32-31 definitiu.

Pròxima parada, semifinal de copa

El pròxim rival del Barça serà el SilverStorm El Salvador en el partit corresponent a la semifinal de la Copa del rei, que es disputarà aquest diumenge.

Pel que fa a la classificació a la lliga, els de la Teixonera mantenen la setena posició amb 26 punts, a tres de l’Independiente rugby.