Partit al límit contra ElPozo

Partit al límit contra ElPozo

El Barça i ElPozo són els dos equips que acumulen més partits aquesta temporada i s’enfronten amb poc marge de recuperació després dels respectius partits a Valdepeñas i contra Peñíscola

“El tema físic serà molt important, i si estem mitjanament frescos podrem jugar un partit per guanyar”, avisa Plaza. El Barça i ElPozo es tornen a veure les cares per primera vegada al Palau després de la final de lliga de la temporada passada, i per segona vegada aquest curs després de la final de la Supercopa que va guanyar el Barça (4-3). Serà aquest dilluns, a les 21h, i en directe per Gol.

Els dos equips venen de jugar un partit divendres passat i tenen molt poc marge de recuperació. Una circumstància que no és anecdòtica, sobretot si tenim en compte que Barça i ElPozo són els dos equips que han jugat més partits oficials aquesta temporada: 20 entre lliga, Champions i Supercopa; més els quatre partits de la Copa Intercontinental el passat mes d’agost. El Barça, que té sis punts més que ElPozo a la classificació, no podrà comptar amb els lesionats Ferrao, Esquerdinha i Aicardo; mentre que el conjunt murcià té les baixes de Miguelín i Leo Santana.

Plaza i Adolfo, motivats

“Crec que tant ells com nosaltres no tenim urgències ara mateix, hem complert els objectius que teníem a aquestes alçades de la temporada, sobretot classificar-nos per la Final Four, i no espero un partit dramàtic, al contrari, serà bonic i disputat”, diu el tècnic Andreu Plaza.

“Aquests partits sempre acaben caient del costat de l’equip que menys errades cometi. Són partits molt igualats, i el que menys s’equivoqui té les de guanyar”, explica Adolfo, que també creu que la última derrota a Valdepeñas pot ser una motivació extra. “Sempre fa mal quan perds, i més en un Club com aquest, i veiem el partit contra ElPozo com una oportunitat per recuperar les bones sensacions”, diu el colomenc. “Hem de fer valer el factor Palau, la nostra afició sempre ens ajuda molt i hem d’aprofitar aquest avantatge”, avisa Adolfo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut