Barça B – La Nucía (prèvia): A mantenir la bona ratxa al Johan Cruyff!

Barça B – La Nucía (prèvia): A mantenir la bona ratxa al Johan Cruyff!

18.00 hores / Barça TV: El filial blaugrana, setè classificat, busca aquesta tarda un doble objectiu: mantenir la condició d’invicte a casa i sumar la desena jornada consecutiva puntuant

El Barça B rep aquesta tarda a La Nucia a les 18.00 hores amb un doble objectiu molt clar: mantenir la condició d’invicte a l’Estadi Johan Cruyff, on ha aconseguit quatre victòries i quatre empats, i sumar la desena jornada consecutiva puntuant per mantenir-se ben a prop de les places de play off. El filial blaugrana, setè classificat després dels resultats d’ahir, necessita començar a sumar de tres en tres després de nou jornades invicte en les que ha guanyat tres partits i ha empatat sis. Nou jornades que l’han permès situar-se en aquests moment a només dos punts de la quarta posició. L’equip de Garcia Pimienta buscarà, per tant, el triomf contra un rival, novè classificat, que fora de casa ha obtingut 8 del 24 punts possibles. El partit es podrà seguir per Barça TV.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà comptar per a aquest matx ni amb els lesionats Carevic, Jorge Cuenca, Sarsanedas i Saverio, ni amb Ansu Fati i Carles Pérez, amb el primer equip. L’entrenador blaugrana ha convocat 18 jugadors per al partit d’aquesta tarda: Sergi Puig, Iñaki Peña, Morer, O. Mingueza, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Hiroki, R. Araujo, Jandro, Marqués, Akieme, Reis, Chumi, Van Beijnen i el juvenil Konrad. És la primera vegada a la història que el Barça B s’enfronta a La Nucia.

“Serà un partit molt difícil. La Nucia té 24 punts, dos menys que nosaltres, i és un equip molt sòlid que porta tres partits sense encaixar cap gol. És un equip molt experimentat, amb qualitat i experiència, que ens obligarà a imprimir un ritme molt gran de pilota si volem sumar els tres punts”, ha explicat Garcia Pimienta, qui confia, però, en el bon moment dels jugadors del filial per aconseguir la victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut