Local

El Barça, contra la millor defensa de la Lliga Endesa

Els de Pesic reben l’Unicaja, que només rep 75 punts de mitjana (18:30h, #Vamos)

El Barça rep aquest diumenge 15, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, l’Unicaja de Mâlaga en la que serà la 13a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes ocupen el colideratge de la competició amb un balanç de 10-2 i busquen seguir sumant victòries a casa. Al davant, però, un rival molt incòmode i que és la millor defensa de la Lliga Endesa ja que només rep 75 punts per partit.

El rival

L’Unicaja, que té un balanç de 6-6, compta amb un equip molt compensat i que té molts punts a les mans. A més, ha incorporat recentment el jove Darío Brizuela, un dels màxims anotadors de l’ACB (13,5 punts). L’equip malagueny compta amb una bateria exterior realment incisiva amb Adams, Díaz, Waczynski, Toupane, Jaime Fernández o Avramovic. En el joc interior el conjunt de Luis Casimiro té en Thompson i Gerun una parella molt solvent, a banda de Carlos Suárez, Elegar o Guerrero.

El Barça

Ha aconseguit sis triomfs de forma consecutiva a la Lliga Endesa i vol vèncer de nou en un Palau que fins ara és inexpugnable per als rivals (sis triomfs en sis partits). Ara bé, l’Unicaja va vèncer a Barcelona fa dues temporades (73-76, temporada 2017/18) i caldrà estar molt concentrat els 40 minuts per superar la defensa rival.

Més notícies aquí