Xavi Pascual: “Volem guanyar, però hem d’anar pas a pas”

Xavi Pascual: “Volem guanyar, però hem d’anar pas a pas”

El tècnic blaugrana, que no mira més enllà de la semifinal, creu que el partit contra l’Ademar León serà absolutament diferent al que van disputar tots dos equips fa tres setmanes a la Lliga

El Barça afronta aquest cap de setmana la Copa Asobal a Valladolid, i en semifinals s’enfrontaran amb l’exigent Abanca Ademar León, l’actual segon classificat de la Lliga. Els blaugranes han completat dos entrenaments al pavelló Huerta del Rey abans que arrenqui la competició, i aquest divendres s’ha fet la roda de premsa dels quatre entrenadors. Xavi Pascual ha acceptat el paper de rival a batre, ja que el Barça ha guanyat les darreres vuit edicions de la Copa de manera consecutiva: “No és res que ens sorprengui. Tothom ens vol guanyar perquè portem molt temps guanyant molts títols seguits. Nosaltres hem d’intentar guanyar la nostra semifinal per jugar una altra final sabent que el rival, l’Ademar, ens ho posarà molt difícil”.

El duel contra l’Ademar de Manolo Cadenas serà una repetició del partit de Lliga que van disputar tots dos equips fa tres setmanes a Lleó (28-35). Tot i així, Pascual no creu que es pugui comparar: “No hi ha referències perquè són dues competicions absolutament diferents. El partit de Lliga són dos punts i saps que segueix la competició, però aquí són eliminatòries. En aquestes cites no hi ha semifinals o quarts de final; són finals rere finals”. En aquest sentit, el tècnic blaugrana ha afirmat que “ells probablement correran més riscos i haurem d’estar alerta”.

Altres declaracions de Xavi Pascual en la prèvia de la 30a Copa Asobal:

“Arribem bé, però no en el millor moment. Hem fet un gran esforç al novembre i en l’inici de desembre i portem 10 dies que anem una mica de baixada. És normal, però demà és una final”

“Quan juguem una competició la volem guanyar sempre, tenint el màxim respecte cap als rivals. Nosaltres venim a Valladolid a guanyar al títol, però sabent que hem d’anar pas a pas”.

“No juguem a casa i tothom vol que el Barça ensopegui. El que hem de fer nosaltres és no ensopegar i donar-ho tot a la pista”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut