Tot a punt per al sorteig: Quin rival vols?

Tot a punt per al sorteig: Quin rival vols?

Aquest dilluns a Nyon el conjunt blaugrana coneixerà el seu proper rival a la següent ronda de la Lliga de Campions

Tottenham, Chelsea, Olympique de Lió, Nàpols o Atalanta. Un d’aquests cinc equips serà el proper rival del FC Barcelona als vuitens de final de la Lliga de Campions. Després d’assolir la primera plaça a la fase de grups, els culers afrontaran la primera ronda del KO davant d’un dels segons classificats, evitant tots els que han finalitzat com a primers i també el segon del seu grup (Borussia Dortmund) i els segons de la Lliga espanyola (Reial Madrid i Atlètic de Madrid).

El sorteig tindrà lloc aquest dilluns a les 12 hores a Nyon (Suïssa), i el Barça, en haver passat com a primer, jugarà la tornada dels vuitens al Camp Nou. Així doncs, falta per saber en quin dels tres països (Anglaterra, França i Itàlia), i concretament a quina de les quatre ciutats possibles jugarà el Barça l’anada: Londres (Tottenham i Chelsea comparteixen ciutat), Lió, Nàpols o Milà (l’Atalanta juga els seus partits de Champions a San Siro).

Les dates previstes per disputar aquests vuitens de final són 18,19, 25 i 26 de febrer els partits d’anada, i 10, 11, 17 i 18 de març els duels de tornada.

Vols dues entrades per al Camp Nou?

Amb motiu del sorteig dels vuitens, et proposem un joc. Només hauràs de votar pel rival que prefereixes i participar com a Barça Fan. El premi, dues entrades per assistir al partit de vuitens de la Champions que es jugui al Camp Nou, així com els bitllets d'avió, l'allotjament per una nit i les despeses de desplaçament entre l'aeroport i l'hotel i l'hotel i l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut