Música i color a la inauguració d'una Barça Academy Cup Les Amèriques plena de rècords

Música i color a la inauguració d'una Barça Academy Cup Les Amèriques plena de rècords

Els Diablos Cojuelos i altres personatges del Carnestoltes dominicà il·luminen l’espectacle inaugural del torneig més gran de la història. La competició, patrocinada per ScotiaBank, comptarà amb 6 categories entre Sub-8 i Sub-19

La quarta edició del torneig internacional Barça Academy Cup Les Amèriques ja ha començat a celebrar els seus primers partits a les instal·lacions dels camps de polo de Los Establos a Cap Cana (República Dominicana). En aquesta edició, han estat més de 600 esportistes entre els 7 i els 18 anys d'un total de 9 països, un fet que suposa un rècord de delegacions i participants, els que han desfilat a la cerimònia inaugural de l'esdeveniment. El número musical ha comptat amb una exhibició d'una cinquantena de personatges tradicionals del Carnestoltes dominicà, encapçalats pels acolorits Diablos Cojuelos.

Els discursos inaugurals de les autoritats han estat precedits per la benvinguda realitzada per Jorge Ángeles Santana, un jugador de la Barça Escola República Dominicana que ha agraït a les famílies de tot el continent que es reunissin aquests dies per gaudir del futbol i dels valors del FC Barcelona al seu país. Iñaki Andreu, responsable d'Operacions i Desenvolupament del projecte Barça Academy, i Bernat Villa, director tècnic de Barça Academy en el continent americà, han estat els encarregats d'inaugurar la competició.

Com a principal novetat per a aquesta quarta edició destaca l'extensió d'una jornada més al torneig, un fet que suposa que els més petits, que estan gaudint d'aquesta experiència dins d'un mateix complex hoteler, tinguin més estona per intercanviar experiències i gaudir d'una sèrie d'activitats de platja i de piscina impulsades per l’espònsor principal de l'esdeveniment, ScotiaBank, al costat d'altres esportistes del projecte Barça Academy.

Els equips participants en aquesta quarta edició de la Barça Academy Cup Les Amèriques arriben des del Canadà, els Estats Units (San Diego, Chicago, Columbus, Charlotte, Austin i la Barça Academy PRO Nova York), Costa Rica, Mèxic (Puebla), Colòmbia (Bogotà, Cali, Medellín), el Brasil (Sao Paulo), el Perú (Lima), República Dominicana i Barcelona.

També suposa un rècord la participació en nombre d'equips, que passa dels 54 de l'edició del 2018 als 58 que ja estan lluitant pels sis títols en joc. En les competicions de futbol 7 es veuran les cares els equips de les categories d'Iniciació (nascuts el 2013-2012); Formació (2011-2010); Precompetició (2009-2008); Competició (2007-2006); i ja en futbol 11 els conjunts Cadet (2005-2004); i Juvenil (2003-2002-2001), on a més jugaran els equips locals del Punta Canuda FC i el Cibao FC.

El Torneig Internacional Barça Academy Cup Les Amèriques podrà seguir-se online mitjançant la informació, les galeries d'imatges i els vídeos que s'aniran compartint en els comptes de les xarxes socials oficials de la Barça Academy:

Facebook: www.facebook.com/barcaacademy

Twitter: www.twitter.com/barcaacademy

Instagram: www.instagram.com/barcaacademy

L'etiqueta oficial de la competició és #BarcaAcademyAmericas

També es podrà fer el seguiment partit a partit a través de l'APP oficial de la competició, disponible en Android i IOS posant en el cercador “FC Barcelona Events” o en els enllaços següents:

IOS: https://apps.apple.com/es/app/fc-barcelona-events/id1374124369

ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.fcbarcelona.otzsn4&hl=es

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut