El Barça visita l’equip revelació

El Valdepeñas és quart a la classificació amb els mateixos punts que ElPozo i està a punt de certificar la seva classificació per a la Copa d’Espanya

Amb la moral pels núvols després de la victòria contra Movistar Inter (5-3), el Barça afronta un partit molt complicat a la pista de l’equip revelació de la lliga (divendres, 21h, Esport3/LaLigaSportsTV). El Valdepeñas, que ha encadenat tres victòries consecutives a la lliga –ElPozo, Peñíscola i Cartagena-, és quart a la classificació i només ha perdut un partit com a local aquesta temporada. Els de David Ramos estan a punt de certificar el bitllet per a la Copa d’Espanya i han aconseguit tutejar tots els grans de la lliga, incloent-hi la victòria contra ElPozo (4-2) i un empat a la pista de Movistar Inter (1-1). L’únic handicap és que venen de caure derrotats als 1/16 de final de la Copa del Rei en una tanda de penals agónica a la pista de l’Antequera. A l’equip rival destaca el rendiment de jugadors veterans com és el cas de José Ruiz i Rafael Rato, i els seus màxims golejadors són Dani Santos, amb sis dianes, i l’ex de Jaén i Osasuna Magna Chino, que ha fet 13 gols.

Plaza elogia el rival

El Barça recupera per a aquest partit al tanca Boyis, mentre que Aicardo se suma a les baixes ja conegudes de Ferrao i Esquerdinha. “Serà un partit molt intens entre dos equips que van a l’alça, ells només han perdut un partit a casa i serà molt complicat”, diu el tècnic Andreu Plaza. Sobre les virtuts del rival, Plaza avisa que “són jugadors experimentats i de molt nivell, que han jugat molts partits a la categoria –en referència a Chino, Rafael, Nano i José Ruiz- i venen amb una inèrcia positiva que els converteix en un rival molt perillós”.