Els Esports Amateurs celebren el Nadal

Els Esports Amateurs celebren el Nadal

L’acte, que va comptar amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, va reconèixer la tasca invisible de diversos delegats, tècnics i col·laboradors

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va presidir ahir al vespre -conjuntament amb el membre de la junta directiva responsable dels Esports Amateurs, Oriol Tomàs- la recepció de Nadal dels Esports Amateurs.

El motiu de l’acte, en el qual es va agrupar a tots els membres de la comissió esportiva dels Esports Amateurs del FC Barcelona així com els delegats i tècnics de tots els esports, va ser celebrar les festes nadalenques i tancar un 2019 ple d'èxits. En aquest sentit, Josep Maria Bartomeu va voler agrair "l'esforç de totes les persones que fan possible que aquestes disciplines tirin endavant" i va recordar la importància històrica de tots aquests esports, doncs "el Barça des de la seva fundació es basa en tres valors: la catalanitat, la democràcia i la vessant poliesportiva".

D’altra banda, el directiu Oriol Tomàs va destacar la feina feta al llarg del 2019 així com "la passa endavant que hem fet els Esports Amateurs en aquest anys, assolint el principal objectiu: que els Esports Amateurs del Barça es converteixin en un centre de formació d'excel·lència".

Reconeixement a la feina invisible

A més, en la jornada també es va voler fer diversos reconeixements a persones imprescindibles de cada una de les disciplines que conformen els Esports Amateurs del Barça. Sota el lema “som una família extraordinària”, el club va volar posar en valor la tasca de delegats, tècnic o voluntaris que duen a terme una tasca essencial en cada un d’aquests esports.

La llista de premiats és la següent:

Barça Atletisme: Bernat Guerri i Vicente Egido; Barça Hockey Herba: Josep Aureli Jordi i Miki Delàs; Barça Rugby: Eduard Vilaseca i Josep Valls; Barça Voleibol Masculí: José Antonio Guerrero; Barça Hockey Gel: Luz Estella i Danilo Didkovsky; Barça Patinatge: Patrick Capmartin; Barça Voleibol Femení: Mireia Blanch; Barça Bàsquet en Cadira de Rodes: Oriol Claret i Jaume Vilella; Barça Bàsquet Femení: Helena Cruz i Josep Campderrós.

Sopar a la llotja del Camp Nou

Un cop ha finalitzat l’acte, es va dur a terme el tradicional sopar de Nadal a la Llotja Presidencial Josep Suñol.

El sopar va comptar amb la presència del directiu responsable dels Esports Amateurs, Oriol Tomás, així com, la delegada de cultura del club, Teresa Basilio, el director de comissions responsable dels esports amateurs, Jaume Carreter, i el director de l'Àrea Social, Pere Jansà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut