“Vols casar-te amb mi?”, la petició matrimonial viscuda al Palau Blaugrana

“Vols casar-te amb mi?”, la petició matrimonial viscuda al Palau Blaugrana

Ruben, soci culer i aficionat a l’equip d’hoquei patins, demana matrimoni a la seva parella Pilar al centre del Palau Blaugrana i amb els jugadors com a testimonis

“Vols casar-te amb mi?”, aquesta és la frase que va pronunciar Ruben Bertran, amb un genoll sobre l’escut del Barça i mostrant un anell de compromís a la seva parella Pilar. El “Sí” com a resposta, les abraçades entre la parella i els aplaudiments de jugadors i cos tècnic amb els estics picant a terra van representar un dels moments més especials que es poden viure just després d’un entrenament al Palau Blaugrana.

El Barça d’hoquei patins ha estat testimoni de la petició de matrimoni de dos veïns de Cerdanyola del Vallès i aficionats a la secció barcelonista. “Als dos ens agrada molt l’hoquei i volia demanar-li matrimoni d’una forma diferent i que li encantés”, explica Ruben, qui va posar-se amb contacte amb Pau Bargalló -mitjanant un missatge privat d’Instagram- per promoure la petició matrimonial.

“Pau Bargalló m’encanta. És un jugador molt complet, juga molt bé i és el meu ídol”, comenta Pilar, mostrant l’estic personalitzat del ‘8’ blaugrana i signat per tot l’equip que se’ls va regalar després d’haver-se promès. “Tenir-lo és un somni i un regal molt bonic”. Pilar i Ruben sumen nou anys de relació i, des de fa unes tres temporades, comparteixen la passió per l’hoquei. “Un dia ens vam animar a veure el Barça, ens va agradar i des de llavors no ens hem perdut un partit”.

Un record per sempre

Per petició expressa de Ruben, durant la petició matrimonial va sonar per la megafonia del Palau Blaugrana la cançó ‘We’re gonna win’, de Bryan Adams, que és la mateixa que sona just abans de l’inici dels partits. “Així reviurà l’entrada amb el passadís dels jugadors cada vegada que ella vingui a un partit”, subratlla Ruben, agraït amb tot l’equip, i en especial amb Pau Bargalló, per ser testimonis de luxe de la petició matrimonial: “Estem molt agraïts a la gent que ens ve a veure setmana rere setmana a animar-nos al Palau. Esperem que els vagi molt bé junts i que siguin molt feliços”, desitja el jugador de Sant Sadurní d’Anoia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut