Definida la 30a Copa Asobal

Un cop tancada la primera volta de la Lliga, el sorteig va decidir que el Barça jugarà la primera semifinal contra l’Abanca Ademar León (dissabte, 19h) mentre que l’Atl. Valladolid i el Bidasoa Irún lluitaran per l’altra plaça en la final del diumenge

Aquest dimecres es va donar per finalitzada la primera volta de la Lliga Asobal, i amb els darrers resultats van quedar definies les dues places restants per a la Copa Asobal del cap de setmana. El Barça, com a líder invicte, i el Recoletas Atl. Valladolid, com a organitzador, ja tenien assegurada la seva presència en la competició, i l’Abanca Ademar León i el Bidasoa Irún van segellar la seva classificació en l’última jornada.

Els lleonesos ho van fer sense jugar després de la derrota del Logroño La Rioja a Granollers, tot i que després van guanyar el seu partit a la pista de l’Anaitasuna (24-32). El Bidasoa, per la seva banda, va treure el bitllet guanyant a la seva pista contra el Liberbank Cantabria Sinfín (35-28). Un cop confirmats els participants, es va procedir al sorteig en l’escenari de la 30a Copa Asobal, el pavelló de Huerta del Rey de Valladolid. El Barça tindrà com a rival l’Abanca Ademar León en la primera semifinal (19:00 hores), i l’amfitrió s’enfrontarà al Bidasoa Irún en la segona (21:00 hores).

La 30a edició de la Copa Asobal es disputarà a Valladolid aquest cap de setmana, i el Barça buscarà revalidar un títol que ha guanyat en les darreres vuit temporades. Els blaugranes són el club amb millor palmarès de la competició, ja que l’han guanyat en 14 de les 29 edicions disputades fins al moment. Tant la semifinal com la hipotètica final es podran veure a Gol i a Esport3, a més de a l’App de LaLigaSportsTV.

La MiniCopa també queda sortejada

En paral·lel a la competició dels grans es disputarà la MiniCopa en categoria cadet. El Cadet A del Barça es desplaçarà a Valladolid per participar en una competició que també va quedar sortejada aquest dimecres. Els blaugranes, dirigit per Jordi Jodar, competiran en el grup A amb el Zaisa Bidasoa Irún i el Hand Vall Valladolid. En el grup B hi competiran el l'Ademar León, el Synersight Recoletas ATV i el CD BM Delicias Play 360. La fase de grups es disputarà al Polideportivo Canterac el divendres 13 (el Barça jugarà a les 15:00h i a les 17:30h), mentre que les semifinals seran el dissabte al migdia al pavelló Huerta del Rey. La final es disputarà, al mateix escenari, el diumenge a les 12:30 hores.