Atractius descomptes per als concerts dedicats a la música de Star Wars

Atractius descomptes per als concerts dedicats a la música de Star Wars

Els socis tenen un 40% de rebaixa al concert de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae a Barcelona, i el 25% als que tindran lloc a Tarragona i Girona
Orquestra

Els socis del FC Barcelona disposen d’un important descompte per assistir als concerts que l’Orquestra Simfònica Camera Musicae efectuarà a Barcelona, Tarragona i Girona aquest mes de desembre amb un programa basat en la música de la saga de Star Wars.

Arran de l’expectació generada per l’estrena mundial de la darrera pel·lícula de la saga Star Wars, l’Orquestra Simfònica Camera Musicae esdevé impulsora d’un programa destinat a recrear la música d’aquesta saga galàctica de pel·lícules. La música èpica del genial John Williams creada per a aquesta epopeia transportarà el públic a les poderoses escenes d’aquesta saga que s’ha demostrat atemporal.

En aquesta ocasió, el mestre Vladimir Kulenovic serà l’encarregat de dirigir l’OCM, i els socis del Barça poden beneficiar-se d'un important descompte en els següents concerts que tindran lloc a Barcelona, Tarragona i Girona: 

Barcelona, dijous 19 de desembre (Palau de la Música, 20.30 h)

Els socis del Barça tenen un 40% de descompte pel concert del dijous 19 de desembre al Palau de la Música.

Per beneficiar-se d’aquesta promoció cal dirigir-se a l’enllaç de sota, escollir les localitats, seleccionar la tarifa FCBarcelona i finalment posar el codi promocional STARWARSFCB.

Tarragona, diumenge 22 de desembre (Teatre Tarragona, 18.00 h)

Els socis del Barça tenen un 25% de descompte pel concert del diumenge 22 de desembre al Teatre Tarragona. En aquest cas, el descompte únicament es pot aconseguir a les mateixes taquilles del teatre ensenyant el carnet de soci del FC Barcelona.

Girona, dilluns 23 de desembre (Auditori de Girona, 20.30 h)

Els socis del Barça tenen un 25% de descompte pel concert del dilluns 23 de desembre a l’Auditori de Girona.

Per beneficiar-se d’aquesta promoció cal dirigir-se a l’enllaç de sota, escollir les localitats, seleccionar la tarifa FCBarcelona i finalment posar el codi promocional STARWARSFCB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut