Últim desplaçament amb novetats

Últim desplaçament amb novetats

(Dimecres, 19:30 hores, Gol) El Barça disputa l’últim partit de la primera volta de la Lliga Asobal a la pista de l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil amb les novetats d’Aitor Ariño i Luka Cindric, que han rebut l’alta mèdica

El Barça ha començat aquest dimarts l’últim desplaçament de l’any, que el portarà a jugar primer la darrera jornada de la primera volta de la Lliga, a Puente Genil, i uns dies després la Copa Asobal, a Valladolid. L’equip s’ha desplaçat a Còrdova per disputar la jornada 15 aquest dimecres (19:30 hores, Gol) contra l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil. I ho ha fet amb les novetats d’Aitor Ariño i Luka Cindric, que han rebut l’alta mèdica després de completar l’últim entrenament previ.

Ariño i Cindric són dues de les tres novetats en la convocatòria de Xavi Pascual -l’altre és Aleix Gómez, que torna després de descansar en l’últim partit-, mentre que Víctor Tomàs i Aron Pálmarsson no han viatjat a Còrdova. Completa la llista l’extrem del filial Mamadou Diocou, que ja ha jugat diversos partits amb el primer equip. El dijous, després de completar la primera volta de la Lliga, el Barça es desplaçarà directament a Valladolid, on el cap de setmana disputarà la 30a Copa Asobal. Allà, Tomàs i Pálmarsson s’incorporaran directament a l’expedició.

Els blaugranes han completat aquest dimarts, just abans de viatjar, l’últim entrenament previ al partit contra el Puente Genil. En acabar la sessió, Aitor Ariño ha atès a Barça TV per valorar l’alta mèdica i la seva reincorporació a l’equip després de la lesió que es va produir a París. “Tinc ganes de tornar a jugar. M’he perdut dos partits després de l’ensurt a París, però ja està tot bé”, afirmava Ariño.

El rival d’aquest dimecres, l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil, va encadenar tres victòries consecutives abans de caure a Lleó en la darrera jornada. Això el va impulsar en la classificació i ara és vuitè amb 11 punts. “El seu central -David Estepa- està jugant molt bé i està marcant molts gols, i també juguen molt amb el pivot. Haurem d’estar forts en defensa i intentar sortir al contraatac”, analitzava Ariño en la prèvia.

A continuació repassem altres declaracions d’Aitor Ariño:

“Sempre és important acabar guanyant. Hem d’intentar dominar el partit des del principi per endur-nos la victòria”.

“Hem d’intentar encaminar el partit des del principi i agafar bones sensacions per a l’últim títol de l’any. Després de com hem començat la temporada seria important acabar-lo amb un altre títol”.

“Hem fet molt bona primera volta, l’equip ha agafat una dinàmica de joc molt bona i tothom ha aportat. Esperem que el 2020 se’ns doni igual que de bé que el 2019”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut