Així serà la darrera setmana de competició

Així serà la darrera setmana de competició

El Barça tancarà a Puente Genil (dimecres, 19:30 hores) la primera volta de la Lliga Asobal i el cap de setmana disputarà la Copa Asobal a Valladolid, on buscarà el quart títol de la temporada abans de l'aturada

El Barça d’handbol afronta la darrera setmana de competició de l’any abans que l’activitat s’aturi, primer per les festes de Nadal i després per la disputa de l’Europeu de seleccions. El conjunt de Xavi Pascual ha fet aquest dilluns el primer entrenament de la setmana per començar a preparar el partit del proper dimecres (19:30 hores) contra l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil que tancarà la primera volta de la Lliga Asobal. L’equip viatjarà el dimarts a Còrdova i des d’allà, el dijous, es desplaçarà directament a Valladolid, on es disputarà la Copa Asobal durant el proper cap de setmana.

A Puente Genil, el Barça buscarà tancar la primera volta de la Lliga invicte després d’acumular 14 victòries en els 14 partits disputats fins al moment. El conjunt andalús, que actualment és vuitè i que abans de perdre a la pista de l’Ademar de Lleó havia encadenat tres victòries consecutives, posarà a prova el bon moment que viu el Barça.

Esperant rival a la Copa

Un cop finalitzi la jornada 15 de Lliga, el mateix dimecres a la nit, es procedirà a fer el sorteig de la Copa Asobal. El Barça, com a líder, i el Recoletas Atl. Valladolid, com a organitzador, seran els caps de sèrie del sorteig. Les altres dues places, en canvi, es decidiran aquest mateix dimecres entre l’Ademar León (24 punts), el Logroño La Rioja (22) i el Bidasoa Irún (22). Els dos primers depenen d’ells mateixos per assegurar-se el bitllet (juguen a domicili contra l’Anaitasuna i el Granollers, respectivament), mentre que els bascos necessiten guanyar a casa contra el Sinfín i esperar una ensopegada dels seus rivals. En cas de triple empat, els resultats deixarien fora l’Ademar.

La Copa Asobal es disputarà en dos dies al pavelló Huerta del Rey de Valladolid, i tancarà l’any d’handbol abans de l’Europeu de seleccions (10-26 de gener). Les semifinals es disputaran a les 19h i a les 21h del dissabte 14, mentre que la final es jugarà el diumenge 15 a les 17 hores. El Barça buscarà el quart títol de la temporada, després d'haver guanyat la Supercopa de Catalunya, la Super Globe i la Supercopa d'Espanya en l'inici de curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut