Local

El Barça reacciona tard i acaba caient davant l’Alcobendas

Els homes de Sergi Guerrero han pogut acabar esgarrapant un punt en el tram final de partit que han arribat a perdre per 3-20

L’Alcobendas es segueix resistint al Barça Rugby. Avui els homes de Sergi Guerrero no han pogut superar els madrilenys, que han acabat imposant-se per 15-20 en un partit igualat, especialment en el tram final.

En el primer temps han estat els visitants els que han pogut crear més perill i han obert una diferència de 12 punts al descans (3-15).

Reacció blaugrana

A l’inici de la segona part, l’Alcobendas ha pogut ampliar l’avantatge fins al 3-20, moment en el qual el Barça ha passat a l’atac. Amb dues marques, el conjunt català ha tornat a obrir el partit a falta de poc més de 10 minuts per al final, però, tot i les ocasions de les quals han disposat els culers, l’Alcobendas ha acabat salvant la reacció del Barça.

Així i tot, les dues marques blaugrana serveixen perquè el Barça sumi un punt de bonificació defensiva i encadeni set jornades consecutives puntuant. Ara, els blaugrana són setens amb 25 punts, dos menys que el Santander.