El Barça Hockey Herba es desfoga amb el Tennis

El Barça Hockey Herba es desfoga amb el Tennis

Els blaugrana sumen tres punts vitals després de guanyar per 4-1 en un duel més difícil de l’esperat

Alegria continguda després de la victòria del Barça davant l'RS Tennis per 4-1. Els blaugrana han patit més del compte en un duel que havia de permetre unir el bon joc de les últimes jornades amb el final de la mala dinàmica, que feia que el conjunt d’Oriol Torras només portés quatre punts en nou jornades.

El partit ha començat de la millor manera per a un Barça que s’ha situat 2-0 al descans. Els blaugrana, però, no han tingut l’ambició per sentenciar el partit abans del pas pels vestidors i han vist com en el tercer període els de Santander han escurçat distàncies (2-1).

En l’últim temps, però, els del Pau Negre han tornat a agafar el control del partit, i, aprofitant una superioritat numèrica, han pogut marcar dos gols que han deixat el 4-1 definitiu.

La Copa passa per puntuar davant la Complutense

Després del partit, el tècnic blaugrana ha assegurat que “per a nosaltres els tres punts d’avui ens donen molt d’aire, crec que avui ens mereixíem guanyar -pot ser que no amb tanta diferència-, però cal seguir treballant”.

La victòria deixa el Barça en vuitena posició amb set punts. A falta d’una jornada per acabar la primera volta, els de Torras se situen en posicions de Copa del Rei. Per aquest motiu, el tècnic blaugrana ha assegurat que “ara sabem que la setmana vinent amb un punt en tindrem prou per ser al sorteig”.

De fet, el Jolaseta i el Terrassa tenen opcions matemàtiques per avançar el Barça en la classificació, però la diferència global de gols és favorable als blaugrana. El Jolaseta, amb cinc punts, és el que més opcions té, però necessitaria superar el Polo i que els culers no puntuïn. En cas que el Barça sumés un punt, el Jolaseta hauria de guanyar per 12 gols de diferència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut