El Barça arriba a les 10 victòries consecutives

El Barça arriba a les 10 victòries consecutives

Els de Fredy Mosquera han superat avui l’Almeria per 3-0 i es mantenen líders i invictes després de 10 jornades

Deu de deu. Aquest és el resum de l’inici de temporada del Barça de voleibol. El conjunt català ha sumat avui la desena victòria consecutiva, una ratxa que permet als culers mantenir la imbatibilitat i el liderat en solitari.

L’Almeria lluita, però cau per la via ràpida

Tot s’ha de dir, i és que avui els de Fredy Mosquera han tingut un rival dur al davant. En el primer set, els blaugrana han estat més còmodes i han pogut situar l’1-0 amb un contundent 25-13. En la segona mànega, però, els andalusos han reaccionat per obligar el Barça a donar-ho tot per acabar tancant el set per 25-21.

Ja en l’últim set, els visitants han tornat a mantenir-se dins fins al tram final, quan els blaugrana han pogut obrir una petita diferència per deixar el 25-19, que significava el 3-0 definitiu.

Un set en 10 jornades

Cal destacar que la victòria d’avui deixa els de Cornellà com a líders en solitari amb 30 punts de 30 possibles. A més, el Barça només ha cedit un sol set -davant el Tarragona- en el que va de Lliga.

El femení ja pensa en el Chamberí

D’altra banda, el conjunt sota les ordres de Lucía Bregar no ha pogut donar la sorpresa davant el Las Palmas i ha caigut per 0-3 a casa. El voleibol femení però, ja pensa en el gran duel de la setmana vinent davant el Chamberí, partit vital per la lluita per la permanència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut