Tornen al camí de la victòria

Tornen al camí de la victòria

Una gran defensa i un bon tercer període han donat la victòria a les blaugrana

El Barça de bàsquet femení ha superat aquesta tarda l’ISE Almeria per 73-53. Un resultat enganyós, ja que les blaugranes han hagut de donar-ho tot per poder superar un equip amb gran talent individual.

El duel ha estat molt igualat al llarg dels dos primers períodes, en els quals la solidesa defensiva ha permès a les blaugranes marxar al descans amb un petit avantatge de quatre punts (32-28).

Després del pas pels vestidors, l’encert culer ha trencat el partit. Amb una Anna Alonso (MVP del partit amb 21 punts i 22 de valoració) i una Beatrice Carta a un nivell altíssim des de la línia de tres punts (4 de 6 i 5 de 8 respectivament), el Barça ha obert una diferència que al final del tercer període era de 12 punts.

Ja en l’últim període, el conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández ha mantingut el nivell al darrere per acabar consolidant una victòria per 20 punts (73-53).

Es manté el pols

La victòria permet al Barça tornar al camí de la victòria, després que la setmana passada l’Unicaja trenqués la ratxa positiva de cinc victòries consecutives.

Les de Sant Feliu mantenen l’empat en primera posició amb el Sant Adrià, tots dos equips amb 10 victòries i només dues derrotes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut