Barça Femení – Reial Betis (prèvia): Que segueixi la festa al ‘Johan’

Barça Femení – Reial Betis (prèvia): Que segueixi la festa al ‘Johan’

12.00h, Barça TV i 'streaming' fcbarcelona.cat: El líder rep al seu fortí un rival necessitat i perillós alhora

El Barça Femení torna aquest diumenge al migdia a l’Estadi Johan Cruyff, el seu nou fortí. Serà el vuitè compromís de la temporada a casa, els quals els compta tots per victòries, amb una mitjana de més de cinc gols a favor per partit. El nou visitant és un Betis necessitat, perquè és penúltim, però reforçat moralment després de l’últim empat davant de l’Atlètic de Madrid. Precisament aquell resultat va permetre al Barça ampliar el seu avantatge al capdavant de la Lliga a tres punts respecte a les matalasseres.

I és que el conjunt que dirigeix Lluís Cortés manté el seu moment dolç tant de joc com de resultats, pràcticament infranquejable des de principi de temporada. L’altra bona notícia és que el cos tècnic torna a tenir tota la plantilla a la seva disposició, amb l’única excepció de Stefanie van der Gragt. Això sí, Claudia Pina, Carla Armengol i Laia Codina es van concentrar amb el filial. Cal recordar que el flamant fitxatge, Ana Crnogorcevic, s’incorpora dimarts.

Les valoracions de Lluís Cortés, a la prèvia

“Antonio (Contreras) és un entrenador amb molta experiència a Primera, ha jugat molts cops contra el Barça i en tots ha plantejat registres diferents... per tant, és imprevisible el que farà. Ens basem en l’anàlisi dels últims partits”.

“Caro (Graham Hansen) està bé, avui la veureu entrenar i està preparada per jugar. El que va passar la setmana passada ja ho vam explicar. Tenim un equip mèdic que ens va dir que era apta per jugar (a València) i, durant el partit, amb prudència, la vam posar d’inici per poder-la canviar en cas que fos necessari. La vam convèncer que informés a la mínima molèstia”.

Les valoracions de Mariona Caldentey

“Sabem que la posició del Betis segurament no és la que mereixen o la que acabaran estant. Personalment m’agrada molt, m’agrada com juga i les jugadores que té i no ens en podem refiar. És cert que tenim confiança a casa, on estem fent bé les coses, però hem d’estar alerta”.

“Volem fer del ‘Johan’ un fortí. És casa nostra, ens hi sentim bé i volem que tots els punts es quedin aquí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut