El Barça supera sense problemes el Majadahonda

Els blaugrana han estat superiors en tot moment i han sentenciat el duel en el segon temps

Victòria del Barça per 7-1 al Majadahonda en l’últim partit de l’any a Barcelona.

L’inici blaugrana ha estat demolidor. En els dos primers períodes el conjunt sota les ordres de Marcus Fajardo ha estat dominador absolut de la possessió i l’únic equip que ha estat capaç de crear perill.

Els blaugranes, instal·lats en camp contrari amb atacs interminables, han asfixiat un Majadahonda que s’ha vist superat en tot moment.

En el primer període Carbonell, Ubieto i Òscar Rubio han situat el 3-0, mentre que Esdtröm, Oriol Rubio i Eloi Sin han duplicat la diferència en un segon temps que ha acabat amb el marcador de 6-1.

Amb el partit decidit, els últims 20 minuts han estat de tràmit. El Barça ha seguit sent netament superior i ha acabat guanyant per 7-1, gràcies a l’últim gol de Xavi Ortega.

Segueixen líders

La victòria deixa el Barça com a líder en solitari amb 19 punts, tres més que el Txuri (16 punts), que té jornada de descans.